div id="wrapper">

En sak jag har hållt hemligt

2011-02-28 @ 21:26:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


hei

Är fett sugen på kladdkakemuffins. Ska nog baka det. Ska bara käka frulle först hehehe okej jag har inget att skriva.
2011-02-28 @ 10:30:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Kvällen blev väldigt rolig igår, med dans, skratt och gott sällskap. Slutade väl inte helt som önskat men det gör inte så mycket. Imorse klockan 8 gick jag upp för att åka till stallet. Släppte ut och red, mockade lite. Sen hem och ta det ganska lugnt. Ska ner igen klockan 5 för att släppa in och mocka klart, och sen en gång till ikväll för kvällsfodringen. Så det här blir förmodligen en hemmakväll, kanske ska ladda ner en bra film eller så. kommer nog somna tidigt också för jag sov inte många timmar inatt.


2011-02-27 @ 14:26:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ni är så himla bra









Taack för en grym kväll!

2011-02-27 @ 13:17:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Looov

Äntligen loov, som jag har längtat. Ska strax till Haninge C för att hitta en tröja eller nått för jag har fan inget. Sen ska jag hem och käka osv med mamma och sen ikväll kommer lite vänner till mig. Meen vi hörs sen.
2011-02-26 @ 10:26:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om mig.

Jag älskar akustisk musik
Jag kan uppskatta ensamhet,
men
Jag kan ibland känna mig väldigt ensam
Jag är väldigt glömsk
Jag har svårt för att lita på personer, det finns få som jag litar på till 100%
Jag hatar att upprepa mig
Ibland har jag jordens humörsvängningar
Jag vill gå ner i vikt men är väldigt svag för sötsaker
Jag bara haft ett ''seriöst'' förhållande
Jag och min mamma står väldigt nära varandra, pratar med henne om allt.
När jag har städat mitt rum brukar det ta runt 2 dagar innan det är lika stökigt igen
Jag jämför jämt mig själv med andra


2011-02-24 @ 21:37:38 Permalink Listor och Svar Kommentarer (0) Trackbacks ()


I just need you now

Filip tog somsagt köris idag så vi ''firade'' det lite ikväll med lite fika osv. Mysmys. Nu ska jag nog bädda ner mig och se på simpsonsfilmen.
2011-02-24 @ 20:59:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


yeeey

Får skjuts till skolan.. AV FIIILIP, han tog sitt körkort idag!!! Gaaaaah såå graaatttis till han!







2011-02-24 @ 09:28:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har sovit så stört skönt inatt.

Inaaaatt sov jag galet bra, är helt utvilad, just nu iallafall. Finns risk för att jag blir trött på våran tre timmars långa historialektion. De får vi väl se. Nu ska jag duscha, sen sticker jag. Juste, är inte lika röd idag, men lite. Får försöka sminka över lite.

2011-02-24 @ 08:43:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kebabbababba

MMMM hejsan. Jag är tomatröd i ansiktet om någon vill veta. Helt bränd. Hoppas förihelvete att det lägger sig tills imorgon, kan fan inte gå runt som ett jävla stoppljus.

Dagen rullade på i lagom snabb takt idag. En kebabtallrik på lunchen med några grabbaar, en idrottslektion med fys. Helt ok. Tycker om att jag spenderar mina dagar med så många fina människor.
Sen hem och städa lite, käka, sen åka med när Filip övningskörde. Somnade nästan i bilen, sköönt. Sen kom jag hem och duschade. Tittade precis lite på Glee och nu ligger jag bara här i min kalla säng och tar det lugnt. Trött som attan, och skönt nog så börjar vi 10 imorgon. Nu ska jag se på en film or something. Puss
2011-02-23 @ 21:50:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Någon som vill komma och värma min säng?

jag hatar att jag måste krypa ner i min iskalla säng ensam varje kväll.

2011-02-22 @ 22:20:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


-

2011-02-22 @ 16:47:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solarie

Snart ska vi gå och sola lite, sen ska jag hem och efter det till gymmet. Har fan inte solat på hela vintern typ så de ska bli kind of nice. Sen ikväll ska jag som sagt på bio, vet inte vilken film men det spelar inte så stor roll faktist, ska bara bli jääätteroligt att träffa min Nathalie igen.


2011-02-19 @ 12:15:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyvaken bloggande flicka

Gooodmorgon. Jag är skitsugen på te och vill ha en kopp, och jag blev nyss sugen på kladdkaka också. Vi ska typ baka en sen om alla ingredienser finns. Drömde btw sjukt konstigt inatt. Typ jag åkte på en skidresa men jag blev tillfångatagen och var tvungen att rädda mig själv och sen var det några ungar som jag var tvungen att rädda också, men sen helt plötsligt åkte jag pulka i skidbackar och aah jag vet inte det var helkonstigt.

Nu ska vi nog käka lite frulle, vi hörs senare.
2011-02-19 @ 09:42:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


På andras begäran..

..så kommer här ett iiiinlägg!! Sitter home hos Dani och käkade nyss glass. Och chips. Är kind of tired men skall icke sova nu. För det är ju fredag. Medans alla andra är ute och festar så är jag tejp här hemma och chillaar med dannan, och det är ju helt ok. Dagen var bra och gick snabbt. Men AAASSSÅÅÅ shit vad jag vill skjuta vissa människor rätt i pannan ibland. Men ajaa.. Imorgon ska jag på bio med en saknad Nathalie, får väl se vad det blir. Ska nog ner till gymmet innan känner jag. Ja jo så blir det. Meeenee nu ska jag facebooka vidare.

PS. Jeanette du är söööt

söt tjej med diadem på nyååårrrr
2011-02-18 @ 23:57:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mums

Sitter i soffan. Äter godis och dricker juice. Ska strax till stalleeeh och rajda Darre. åååh det är OC på tvn fyfan va bra det är, måste börja titta på det igen. Men kommer inte ihår var jag ligger :/

Idag hade vi iskunskap på idotten. De va rätt kallt fast jag hade mjukisar över jeansen. men jaa.. vi hörs ikväll.



2011-02-16 @ 16:05:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godmorgon

Satte precis på datorn. Är ej så trött men det kommer under dagen i guess. Sov fett gott inatt iallafall. Nu är det frukosttime och sen ska jag göra mig i ordning. Börjar nio idag, så jag har gott om tid på mig. Vi hörs sen, puz


ganska snygga ju
2011-02-15 @ 07:07:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Land of the lost

Land of the lost går på tvn nu.. Fyfan vilken bra film, helt seriöst typ bästa humorn. Iallafaall så tar jag en liten break från pluggandet och ska se på lite tv. Solsidan från igår ska jag rättare sagt se på med mamma och pappa. Filip är ej hemma utan han är ute på en valentines day date hehe.. FAN JAG VILL HA EN POJKVÄN. Fast nää, det vill jag nog inte. Ibland vill jag.

Nu ska jag titta vidare, hejsvejs.

Den ända bilden jag har tagit idag.. så himla äckligt att det hänger ost på kanten
2011-02-14 @ 20:29:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla ♥ dag

Har haft en bra dag idag, inte bara för att det är alla hjärtans utan jag har bara liksom haft det. Har INTE fått en enda present or what so ever av någon men det gråter jag inte över för det fixade jag själv genom en liten tripp till Haninge Centrum efter skolan. Ett par byxor, ett torrshampoo och en ansiktsmask. Träffade också min fru daniPoP som var jättetrött och jättehungrig.

Kom hem och käkade lite, och nu måste jag tyvärr spendara resten av kvällen med min näsa i mina svenskaböcker. Ciao

2011-02-14 @ 18:23:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej

Hej. Sitter i skolan brevid ett gäng mongon. Nu slutar jag hejdå.

2011-02-14 @ 14:28:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gjorde ett personlighetstest, stämmer väl helt okej.

2011-02-13 @ 22:47:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

2011-02-13 @ 22:15:24 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosenbladen

Legat på soffan all day long. Och pluggat lite. Och varit i stallet då. Satan vad skönt det var. Att ligga dääär alltså. Nu har jag precis ätit middag. Och nu ska jag städa lite i mitt rum. Har btw sträckt mig eller något.. Jag och mamma skulle släppa in Hitten och Zeran och då började det med att mamma ramlade baklänges över en snöhög och jag skrattade lite, sen sprang jag 10 meter och sträckte mig. Kan det vara karmaa? Nje, antagligen bara jag som är för otränad eller något. Aja poängen är iallafall att jag har ont som tusan. Och inte nog med det så är det tio minusgrader också. Jag är lite ledsen över att våren aldrig kommer hit.

asså hahahahha jag dör lite av den här bilden.. Dani min kärlek, varför överdriver vi alltid?

2011-02-13 @ 18:37:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I rymden finns inga känsor igen

Såg filmen igårkväll och den var sämst som alla svenska filmer är och nu måste jag se den IGEN, eller måste och måste, ska titta med Filip. Herregud kan någon säga en enda svensk film som är okej?

Har by the WAY varit i stallet i typ 3 timmar. Var rejält hungrig när jag kom hem och åt allt i min väg kan jag tala om. Macka, godis, chips. Fryser också. Nu ska jag väl se på den där jävla movien. Hej

2011-02-13 @ 12:48:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I rymden finns inga känslor

Nu, skall jag, se på film och sen sussa. Imorgon ska jag upp tidigt för att sticka till stallet och släppa ut och rida Darredamp. Laateeer
2011-02-12 @ 23:12:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


JA jag är en bra bloggare

Pallar inte med melloferren assååå.. Dom är så tråkiga. Fast sen märker jag att mamma skrattar och då undrar jag om jag är för ung för att sitta hemma en lördagskväll för att se på melodifestivalen? Okej det var inte riktigt tanken, det var ju så att jag skulle plugga. För jag har ett sånt S-T-O-R-T svenska prov på onsdag. Men har jag gjort det då? Nej det har jag såklart inte gjort.

Ibland undrar jag om det är något fel på mig. Har en sjuk förmåga till att skjuta upp saker. T.ex. plugga. Jag får oftast G, men med lite planering skulle jag nog kunna få VG, kanske till och med MVG i vissa ämnen. Men allt handlar som sagt om planering och det är jag rätt dålig på. Eller inte själva planeringen, för jag hade planerat att börja plugga i onsdags, men det är just det, att börja.

2011-02-12 @ 21:56:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill ha den här i vår

2011-02-12 @ 21:36:31 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


HELVETE

Allaaa skolor har lediiigt, jiiiippieee!!! Förutom min. Så jag gör mig väl i ordning och åker dit nu då.
2011-02-11 @ 08:32:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gaaah

Ska strax klicka hem en sak.. är lite nervous men hoppas den/det passar hehehehe

2011-02-08 @ 12:26:48 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0