div id="wrapper">

Mjuukis

HÄJ, idag var en väldigt lugn dag. Efter skolan gick jag och Mini till centrum och köpte en mjukisdress till mig, som jag har på mig atm, väääry nice. HEhe typiskt mig att ej kunna vänta heyhey. Vi gick iallafall tunt ett bra tag och hann med att fika ozzå!

Sen åkte jag till gymmet och tränade, gjorde bort mig som vanligt och jaa.. Det är inget jag vill prata om direkt. Sen mötte jag DaniPoP i vhcentrum och så tog vi budden hem och käkade lite. Sen duschade jag och sen sjöng vi singstar hihihi. Ajaaaa ska sleepa snart men here's some pic's.


2011-01-31 @ 22:01:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Solsidan

Nu är det dags att titta på solsidan som vi har spelat in, sen sova tror jag. Imorgon ska jag gymma med mamma klockan 6.....


Saknar dig min tjeeei
2011-01-30 @ 22:20:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Plugggie

Städat mitt rum lite och så viiiidare. Nu är det dags att plugga för jag har ett gulligt litet sh-prov imorgon. Snark. Yeye hörs sen

2011-01-30 @ 19:52:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


prutt

Igår kväll åkte jag hem till Jocke med Mini och Pontus spelade fifa (hahaha) och singstar heheh. HAhah fan vad jag garvade men aah hehe. Sen åkte jag och Mini hem till mig och sov och imorse vare som vanligt till att gå upp klockan åtta. Och åka till stallet och släppa ut. Sen åkte jag hem och åt frulle med mamma och pappa, sen vaknade Mini och så åt hon också. Efter en dusch så åkte jag och mamma och lämnade Mini hemma först och sen åkte vi vidare till sickla och köpte termobrallor till mig för på torsdag är det Idre som gäller ju. Hittade även två tröjor på rean hehe. Och min drömväska som jag tyvärr inte köpte, men ska efter resan i think.

Ok orkar inte skriva värsta boken men jag har också varit nere och ridit och ätit mycket bröd idag. Hejdå

Världens finaste
2011-01-30 @ 17:45:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu sticker jag till jobbet


Nu ska jag till jobbet, kommer hem runt halv 7 igen och vi kanske hörs då.
2011-01-29 @ 10:19:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kallt

Hade prov idag, vilket gick sådär. Men G iallafall I think. Efter skolan åkte jag till gymmet, men kom på utanför att jag hade glömt Samhällsboken (prov på måndag!) så fick åka tillbaka till skolan och hämta den. Gjorde bort mig lite på bussen hem, trodde jag hade telefonen på ljudlös så skulle smygfota mig själv (till bloggen, absoluuuut inte egobild) och råkade visst ha på väldigt hög volym istället, typ högsta lixom. Sen när jag skulle ut från bussen håller chaffisen på att stänga dörren på mig också, stackars mig.

När jag kom hem så möts man av en blöt hall, för mamma städar, och är tvungen att klättra in genom smalaste fönstret EVERRRR. Men smidiga jag klarade det ofc...ahahha. Sen gick jag UT OCH SPRANG, asduktig men shiiit vad jobbigt det var. Kallt också. Och ont i halsen fick jag. Menmen. Kom in och mamma agerade PT och jag fick göra situps, benlyft m.m. Efter det har jag städat och städat mitt rum. Det blir en lugn kväll och imorgon ska jag jobba.

DÄR fick jag klättra in liksom
2011-01-28 @ 18:46:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Medeltidsmuseét

Idag var vi på medeltidsmuseét med klassssen. Det va kul. Min klass är kul. Det känns som att vi är en enda STOR faaamilj!!...hahahahahehehhe. Men det var en bra dag iallafall. När jag kom hem, vid halv fem, så satte jag mig och pluggade. Och pluggade. Och pluggade tills klockan halv tio ungefär, med några avbrott för middag och så bara.. Duktig tjeeej!

Nu är jag väldans trött och ska snart sova, puss!

Jag och min dotter... helt galna
2011-01-27 @ 22:31:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nästa tooorsdag smäller deee

Aaaasssssååå jag är så sickt taggad till en idreresa som jag ska på med skoolan, jag och väärldens bästa Mini och sen några andra sötisar från klassen ska åka. Det kommer bli galet kul I think. Lääängtar!!

Idag har jag pluggaatt mycket igen och sen åkt lite och handlat fast jag handlade inte heheh.. Nu ser jag på dum och dummare, hehe puuusss!


Miiiiini min gullepluuutt! ♥

2011-01-26 @ 21:35:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej

IDAG har jag och Marc pluggerat som envisa hestar, veldigt duktiga!! Hade historiaprov idag som gick helt ok. Tror på ett g iallafall. Efter skolan så åkte Marcen med mig hem och vi tänkte plugga och det är ju tanken som räknas föfan. Sen, åkte jag och mami till stallet medans Marcey åkte till mormorn sin och hämtade grejer, sen kom han hem till mig igen och så PLUGGADE vi ekonomi med min ekonomiskt frälsade mor. Det gick ferre bra och nu kan jag typ hälften.

Sen tittade vi på Community i 2,5 timmar och nu bloggar jag och Marc hjälper till. Han skall övernatta här. Nu skall jag leva loppan, hejdå


gaaammmal

2011-01-25 @ 23:21:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja jag vet att den suger

Min blogg alltså, just nu. Men har två prov den här veckan och så ett nästa vecka. Så jag pluggar som en dåre och sen tar jag det lugnt resten av tiden. Jag är jättetaggad på att börja lägga in lite mer utstyrslar och sådär men jag hinner inte. Tyvärr. Men det får komma lite senare när det lugnat ner sig och jag kanske har lärt mig att det INTE är en bra idé att panikplugga de två sista dagarna innan ett prov.


En gammal en.
2011-01-24 @ 22:05:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min helg!

I fredags så kom Dani hem till mig och så åt vi middag, piiizza♥, och hängde lite hemma hos mig. Runt klockan åtta så åkte vi till centrum och va inne på konsum i typ.. 25 minuter. I slutet så köpte vi iallafall cola och godis sen gick vi ut och mötte MaRc och så åkte vi alla hem till Jocke och spelade fifa/såg på Hanibal. Sen åkte hon och jag tillbaka hem till moi och sov.

Lördagen spenderades också med Danijela och jag följde med henne när hon skulle rida, och fotade. Sen åkte jag hem och pluggade lite och sen käkade jag middag, va ensam hemma. Sen runt nio kom Danijela till mig igen, och då kom också Filip hem med en kompis. Såg på film och tog det lugnt resten av kvällen.

Imorse åkte jag och Dani till ''mitt'' stall och släppte ut runt 8, sen var vi kvar där på förmiddagen och plockade ner pynt, red osv. Vi har även smidit lite planer inför sommaren, som vi ska göra i stallet, om vi får för familjen Klasson. Men det borde gå. 

GAAH det går inte att lägga in bilder.


2011-01-23 @ 22:56:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mitt sovsällskap inatt


2011-01-20 @ 20:48:05 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thursday

Ligger i sängen nu, trött. Har precis städat rummet efter att ha skjutit upp det i cirkus en vecka. Det tog en kvart. Snabb jag var!!! Idag hade vi först Engelska sen matte sen lunch. När jag hade ätit gick jag och köpte en mcFlurry. När jag kom hem åt jag ett antal lussekatter som ja fyndade i frysen på jakt efter choklad. Hm.. Måste verkligen sluta frossa i onyttigheter.

Ikväll kommer Paaaaalle! Saknatt pluttisen, ska bli kul att vara hundägare några dagar. Nu ska jag strax klä på mig lite för vi får gäster, puuusss


Argh
2011-01-20 @ 18:39:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleep

Nu ska jag sova, beso


2011-01-20 @ 00:13:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Simning

Idag var vi och simmmmmade. Fyfan vad jobbigt det var med klädsim. Helt sickt. Vi fick även bade en timme i ävntyrsbadet heheeheh! Tog med mig kameran för tänkte fota lite under detta äventyr med det blev tyvärr bara tre dåliga bilder tagna. Meeen jag lägger in en.


2011-01-20 @ 00:12:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Marchin on

Badning imorgon. Snela skjut mig. Hade en lugn dag i skolan, jag och jessica gjorde ett grattiskort till hennes brorsa, GRATTIS SEBBE FÖRRESTEN! Han fyller femton så vi skrev lite om vad som händer när man är femton och tejpade fast en kondom till honom. Snälla cheyer! Och tack till Ida som gav oss kondomen då våra var slut.. Nä driver. Sen åkte jag till stallet. Red Zeran. Borstade hans svans fett carefully så den blev fett fin sen satte jag den som hår. Det blev väldigt fint tyckte jag. Men inte mamma. Nu ska jag packa sen sova, pouss


HAahhahaha men ärligt visst ser det inte ens SÅ konstigt ut
2011-01-18 @ 23:04:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Orange

Eeehh.. Råkade bli lite orange men.. whatever. Börjar nio idag. Skönt som tusan. Ska strax platta håret och klä  på mig. Efter skolan åker jag direkt till gymmet och efter det direkt till stallet. Så uppdaterar när ja kommer hem. Kanske. Hejdåå

2011-01-18 @ 07:29:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Crazzzzzzy

Smörjer in mig som en idiot med Dove summer glow. Vill.Bli.Brun. Dagen har gått snabbt fast jag har varit trött hela dagen. För jag va vaken till typ halv 3 inatt. För att jag läste. För jag var tvungen. Men det var bra för då skulle det ju gå bra på bokseminariumet. Vilket det ändå inte gjorde. Ååååh. Nu ska jag smörja in mig igen.


Glad smord tjej.. aaaaahahahahah
2011-01-17 @ 23:05:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar dig


Tvivla aldrig på hur mycket du betyder för mig.
Du är det finaste jag har, min andra halva. Min bättre halva.
Allt känns så enkelt med dig vid min sida.

2011-01-16 @ 22:51:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu ska jag göra mig i ordning..

.. för jag ska gå till bussen och åka till gymmet. Det är liksom time to get tränad om man säger så eheh. Asså jag saknar sommaren så sjukt och längter till den SÅ mycket. Jag vill gå i shorts, linnen och sandaler. Ligga på stranden och bli brun, grilla och ha SOMMARLOV. Jag ska verkligen ta vara på denna sommar, det gjorde jag inte med förra och det ångrar jag.


2011-01-16 @ 13:13:34 Permalink Mat/Hälsa Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middag

Igår var ju jag ute och käkade med några fina tjejer från klassen, vilket var jättekul! Vi åt på ett kina/sushi/thai ställe på odenplan, buffé. Hade skitkul under kvällen, Jeanette skämde ut oss alla genom att asgarva åt några vid bordet brevid för att dem sjöng en liten trudelutt. Eller ok alla skrattade men Janne skrattade typ i en kvart efteråt hahaha.. klockan kvart över elva blev vi mer eller mindre utkastade och då åkte vi hem. Har bara en ''bra'' bild från kvällen, resten är.. inte jättefina. Och stackars Jennifer var ledsen över att hon inte var med för hon tog bilden, så jag klippte in henne för att jag är så snäll. Hon står på bordskanten.


2011-01-16 @ 12:44:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jobb

Kom precis ur duschen, vart och jobbat. Var ganska kul idag, inte så stressigt. Nu däremot måste jag stressa för jag ska iväg och käka middag med några tjejer från klassen. Harebrahej

2011-01-15 @ 18:14:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()




Say oh,
 got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
Oh this has gotta be the good life
A good, good life

 



 

2011-01-14 @ 22:41:45 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


B.U.S

Smörjt(smort?) in mig med lite brun utan sol. Eller den där Dove ni vet, som man blir lite brun av. Ska fortsätta smörja mig varje dag för på onsdag ska vi simma med klassen och man vill kanske vara lite brun då. Så jag hoppas på resultat.

2011-01-14 @ 22:24:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


I stay up late every night, and realise its a bad idea every morning.

ÅH så jävla sann mening i rubriken hahahahah.. Okej nej jag har fortfarande inte duschat. Nu ska jag.

2011-01-14 @ 21:08:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glajjor

Hejsaan. Idag var en skön dag, även om den startade med en försovning och att jag fick stressa. Hur som helst så gick dagen snabbt. Gick till Donken med Lollo på lunchen och råkade köpa en mcFlurry, men annars har jag lyckats vara ganska duktig idag. Nej juste jag köpte en Snickers på perrongen. Det var så sorgligt för jag skulle egentligen köpa en Twix(♥) men råkade skriva fel siffra och fick istället en snickers av automaten. Men den slank ändå ner HEEHE.

Jag, Marc och Jocke satt kvar i skolan i en timme(!) och väntade på Lollo som hade spanska. Hittade en sax och hade jätteroligt med den. Sen tänkte vi alla åka till stan och fika+plugga lite men så kom jag på att jag hade insläpp idag så jag kunde inte följa med utan åkte till gymmet istället och körde steenårt. Sen kom jag hem, pluggade lite sen bytte jag om och åkte till stallet, red och släppte in. Käkade tacosköttfärs med grönsaker till middag och nu är jag i mitt rum och ska duscha. Ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt eftersom att jag ska jobba imorgon.


snygg tjej eller?
2011-01-14 @ 20:30:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här kommer jaaag igen

Nu kommer jag att börja blogga här igen, tröttnade på devote. Det är mycket skönare här förfan. Gjorde om lite i bloggen och fräschade upp den lite, eller ja, den blev finare iallafall. Men jag måste really sova nu för jag börjar åtta imorgon.

2011-01-13 @ 23:37:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0