div id="wrapper">

Halloj

Igår var jag i stan med fina kompisar men fyndade bara ett halsband och ett armband på rean, även fast jag och Jennifer drog med Fredric och Fabian i dom flesta butikerna. Vi käkade lunch också och fikade. När jag kom hem sprang en liten Liam runt och hos oss och levde loppan så var hemma ett tag och käkade och passade honom. Sen drog jag hem till nathalie och vi bara satt ute i några timmar och mös och sen gick vi in och såg på Criminal Minds, bästa ♥.

Vi vaknade rätt tidigt idag till strålande sol, så vi spenderade förmiddagen i solen. Sen åt vi kyckling till lunch. Kom hem runt tre sen och sen dess har jag städat lite i mitt rum och tränat. Ikväll ska jag gå och se på Hungerspeln med mamma och pappa, fast jag redan har sett den. Men jag har ändå inget bättre för mig, och en lugnt kväll är perfekt eftersom att jag jobbar 11-18 imorgon. Hörs!

2012-07-27 @ 18:16:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemgång

Idag, första dagen det är strålande sol och hur varmt som helst, ska vi såklart åka hem. Men vi åker inte förens klockan tre så vi har hunnit sola ändå, och nu lagar vi lite mat och ska äta lunch. Vi hörs senareeeee

2012-07-25 @ 13:39:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eyo

Idag har vi flippat på madrassen igen! Det är så stört kul men har stora brännmärken på knäna haha. Det är tyvärr dåligt vädet idag igen men vi har kul ändå. Nu ska vi upp och duscha sen får vi se vad vi hittar på.

2012-07-24 @ 16:38:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyss

2012-07-23 @ 19:17:08 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag på Frebben

Idag har det varit mulet hela dagen, tiktigt tråkigt väder. Vi åkte till lilla Östhammar stad och kikade lite, handlade lite mat och så. Och så hittade vi Cocacola med Cherrysmak som vi ska prova. Osäker på om jag tror den är god.. Men nu ska vi ta och hitta på nått, kanske åka vattenscooter eller fiska eller så.

2012-07-23 @ 17:07:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frebbenholm

Ligger på soffan på Frebben, jag och Jenn har flippat med vattenscooter! Sen åkte jag lite Wakeboard också vilket gick sådär eftersom att pappa försökte dränka mig genom att köra runt i ringar om mig. Men det är nice här, vi ska fiska lite och så också. Och jag vill ta en powernap för jag är helt tjackigt trött..

2012-07-22 @ 17:15:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kriminella chinokidz

Jag och Dani kände för att vara olagliga så vi gick ut och klättrade upp på ett skoltak och tjackade lite. Det hela slutade med att nån ringde dit bevakningstjänsten och jag kutade in i skogen medans Dani låg på taket kvar och gömde sig. Efter typ en evighet vågade jag mig tillbaka och då höll dom på att rycka i vagnarna man klättrar upp på så jag trodde Dani hade blivit tagen på bar gärning så att säga men sen åkte dem. Då kom hon ner och vi sprang hem hehe.. Vilken kick!!!! Egentligen vet jag inte ens vad som händer om man blir påkommen med nått sånt, inte speciellt mycket tror jag men det var ändå sjukt haha.

Nu ska jag snart upp och packa lite för imorgon åker jag till landet eller vad man ska säga, min morfars ö. Jempan ska med så det blir jättekul tror jag allt!! Vi ska fiska, åka vattenscooter och bada. Sola kanske man också kan om vädret är snällt. Vi hörs imorgon!!

2012-07-22 @ 00:30:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 juli

Ey bloggen. Händera? Själv chilar jag hos Danijela och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka till mig. Ikväll ska vi ha myskväll bara vilket kommer vara jätteskönt och behövligt för vi har sovit skitlite tre nätter i rad nu.
 
Igår var vi på fest hos kära Adam, det var sjukt mycket folk men väldigt kul ändå! Iallafall i början för kvällen spårade ur och slutade med massor av bråk. Jag och Dani gick runt fyra eller nått och gick och förbannade folk hela vägen från svb till skyttens gata och var otroligt irriterade. Det är inte ofta man känner för att slå någon hårt i ansiktet! Menmen, sov hos Danijela och vi har bara tagit det väldigt lugnt och ätit idag då vi är räätt så sega. Men vi hörs senare eller imorgon, puss!
 
Några bilder från igår
2012-07-21 @ 17:53:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


/Danipoppis

Hejsan! Nu är det Danijela som skriver hihi, idag åkte jag och Mickan till centrum och tittade lite i affärer med Jennifer, köpte ett jättegulligt linne. Sen gick vi till en park och gungade i någon timme innan vi drog oss hemåt till mig och snart ska vi till vh för att käka middag gottigott.

Ikväll får vi se vad som händer men ta det lugnt typ antar jag, först och främst ska jag gå och göra nummer två på toaletten för jag är bajjig! Hejdå babes, här nedan är en söt liten bild på Micke :) sajjk var tvungen att ta bort den
 
Ajde jalla ha de bra hejdå
2012-07-19 @ 19:06:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

 
Två bilder från igår/inatt! Godmorgon! Vaknade för ett litet tag en upp hemma hos Danne, hon kom hem inatt! Bästa. Jag kom till henne ungefär halv ett efter att ha varit på en ''fest'' i Vega med Simon. Vi hade fööör mycket att snacka om och var vakna till fem och bara snackade massa.
 
Idag ska jag hänga med henne heela dagen lång såklart, vi ska till centrum för hon ska köpa en blus. Sen ska vi möta upp Jennifer så jag kan låna en dressis av henne för imorgon är det party! Taggatagga! Men vi hörs senare puss!
 
2012-07-19 @ 12:20:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


18/7

Hej bloggen!! Long time ago må jag säga, har hunnit både det ena och det andra! Bland annat chillat i spanien i två veckor. Det var nice men två veckor var en lååång tid och de sista dagarna ville jag bara hem. Sen jag kom hem, för ungefär en vecka sen, så har jag inte gjort mycket alls, festat lite och hängt med mina vänner bara. Saknade dem!
 
Idag får jag se vad jag hittar på, har inget speciellt planerat och tänkte kanske låta det vara så. Bara chilla hemma och kanske se någon film eller så. Ovan har ni lite bilder från spanien iallafall! 
 
 
  
2012-07-18 @ 12:55:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0