div id="wrapper">

Sverige suger

Jag kommer aldrig att glömma resan till Magaluf, seriöst. Jag tänker inte sitta och berätta alla detaljer för ni fattar på ett ungefär vad man gör i Maggan hoppas jag, men tjejer om ni läser det här, jag säger bara :Första kvällens alla haff, tjacka, tjackig, tjack, tjacko, linnet, isbjörnen, jacob, E4:an, GGBC(!! HAHA fulaste förkortningen), våra madrasser, madrasståg, madrassringen, när vi blev uppraggade av en trampbåt, katten på balkongen, hoes på dansgolvet, alla bilder vi var med på, brännan, planksängen, våldtäckten, taueringarna, vakterna, kärleksklubben, aggressiva britter, skumpartyt, isbitar, henke, snygga bartendern, konstiga bartendern ove, kameramannen, avsugningsfesten, färgade shots, muschetjackisen, 112, fulla killen utanför gg, R och hans vänner, Bodyshots, Grabbarna Haninge Betong Grus, rökshots, malibu, Palm Beach, Black Devil, hafftävling, strippstång, TJUUUREN!!!, talsvårigheterna, EY, gurkan jao, schenkenberg, strandragget Andy aka Tomas ''kan någon fråga Tomas vad han heter'', ärlighet, palma, kalmarkillarna, blattarna vi gick catwalk med, kinky/pinky(???) Amanda, Puma, den här låter går till alla tjejeRRRR, där palmerna bor, kossan, dunder, latch, sviskon.... aaa såååååå mycket mer saker som finns men orkar ej rabbla upp allt.
 
Nu under veckorna jag har varit hemma har jag hunnit gå på vandring med klassen där vi lyckades tända eld på hela simon så han fick klass 2 brännskador, varit på bröllop och gå i skolan. Sov ordentligt för första gången sen innan Magaluf INATT vilket var så otroligt skönt. Men nu är jag trött igen tyvärr. Ska käka nu, puss!!
 

Älskar er verkligen bästa tjejer
2012-08-29 @ 17:10:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


MAGALUUUUUUF

 
Hej babes, tänkte bara berätta att nu snart blir jag upphämtad av Emil och då drar vi till Arlanda för nu draaaaaaar jag och tjejerna. Magaluf it is, vi hörs när jag är hemma med massor av bilder och förhoppningsvis vilda historier!!
2012-08-13 @ 11:11:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kräftis

 
Idag kommer min absoluta favorit hem!! Sitter hemma och käkar lite, ska strax börja göra mig i ordning för kvällen som bjuder på kräftskiva hos Rebbo. Planerar att locka håret faktiskt och det tar ju sin lilla tid. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig än vilket är ett stort problem. Jaja vi hörs när vi gör det
2012-08-10 @ 14:11:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


TURN UP THE LOVE

 
Hejsan! Håller på att klä på mig och fixa mig för att åka mot HC för att handla lite grejer och sen väntar Riskettan. Efter det ska jag möta upp Jempan direkt, vi hörs inatt eller så om jag bloggar mer idag!
2012-08-09 @ 14:22:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Månen

Ligger i mitt rum på sängen och käkar godis. Väntar på Mona som kommer strax. Övningskörde nyss, gick förfasen askalas!! Ovanligt att jag inte panikade i bilen, det börjar arta sig!! Jag och Månen ska väl se på nån film eller så, vi hörs imorgon kanske
 
min Måne ♥
2012-08-08 @ 21:22:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


i don't talk to people sometimes, to see if they'll miss me, but they don't

 
Om mindre än en vecka, rättare sagt 5(!!!!!!!) dagar, så drar jag och tjejerna till maggan! Kan inte ens förklara hur otroligt taggad jag är, det kommer bli sjuuuukt! Så overkligt att det äntligen är vår tur att åka.
 
Sitter just nu i soffan och ska snart gå upp och fixa till i mitt rum och platta mitt hår för skojs skull, sen får jag se vad jag hittar på. Vädret är inget att hurra över direkt så vi får se vad som händer. Puss på er, jag ska försöka bli bättre på att uppdatera!!
 
 
2012-08-08 @ 13:28:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0