div id="wrapper">

Jätte osammanhängande och konstigt inlägg

Har spenderat helgen i Uppsala hos Johan. Det var jättemysigt och nu saknar jag redan pöjken. Kom iallafall hem igår och spenderade lite tid med Danipop på kvällen, sen när hon hade åkt så duschade jag sen såg jag på Prometheus med mamma och pappa. Den sööög okej, jäättedålig. 
 
Just nu sitter jag på lektion. Eller jag har inte lektion men jag är med på Småföretagande idag för jag gjorde en läxa. Har jag lånat Jempans Mac och chillar med den hehehe det är rätt nice. Men ska kolla lite andra grejer nu, pöss!!
 
2012-09-17 @ 13:22:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lilla lördag



Tjo guzzar, idag började jag 11 och gick till fyra. Shoppade lite på lunchen, ett par svarta jeans och lite undisar. Men dagen gick snabbt och jag kom hem på en sekund typ för jag åkte med Jocke och vi REJSADE(!!) med Nynäsgänget. Har packat upp min väska och damsugit mitt rum, och nu väntar jag på Johan som är påväg hit men är fast i lite köer osv. Ikväll kanske vi ska ut, det är ju trots allt onsdag (fett van 18-åring jag vet), eller så blir det myskväll. Vi får se. Meeen vi hörs iallafall!
2012-09-12 @ 16:46:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

I väntan på buzzen
 
Hallooojjj!! Vaknade och hade svinont i magen idag så sov vidare någon timme och kom till skolan elva. Hade typ ont hela dagen och det gjorde riktigt ont till sist och jag glömde medicinen hemma så jag åkte hem. Nu mår jag dock bättre och har städat och fixat lite i mitt rum och ska ner och laga nått att äta nu. Sen kanske jag slår på någon film eller så, vet inte riktigt. Nej juste jag ska läsa ut en bok som ska vara utläst imorgon.
2012-09-11 @ 19:45:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just nu


Har krypt upp i sängen med lite frukt nu, är stört seg. Ska se på en film sen ska jag nog försöka sova. Sov i Uppsala inatt och var tvungen att gå upp tiiiiidigt för att hinna till skolan i tid. Eller jag trodde det iallafall, tills det visade sig att jag bara hade en enda lektion idag mellan 11.30 och 12.20. Ovärt som fan jao. Men nu ska jag fortsätta se på film, vi hörs imorgon eller nåt!
 
 
2012-09-10 @ 20:03:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


18







2012-09-10 @ 16:49:52 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Adolf och Benito

Min fina present från grabbarna, dem vandrande pinnarna Adolf och Benito! TACK. Vattnade dem precis, jag ska ta hand om dem. Jag ska föda upp några stycken tror jag hehehehe asso jag har fyllt 18 BABES!! Har inte tid att uppdatera nu egentligen, vi hörs imorgon, då får ni se mina andra presenter också!!
2012-09-08 @ 13:54:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Haha helgens bravader.




Sköna fläckar på tröjan osv


 
 
 
2012-09-05 @ 19:15:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sugen

Fan har press på mig att gymma nu eftersom att vissa i min närhet tränar varenda jävla dag. Kanske dags för mig att också komma igång igen. Och sluta köpa godis varje dag. Vill önska mig själv lycka till, för det lär behövas hehe..
2012-09-05 @ 17:20:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lever osv

Hej katter, hur mår ni? Jag mår strålande. Vi har startat projektvecka nu i skolan och min grupp är mobbad, men vad ska man göra. Igår hämtade iallafall Johan upp mig efter skolan och så åkte vi till mig. Vi åt sushi och såg på film, sen sov han kvar. Imorse ringde klockan 6 men vi råkade ligga och dra oss liiite länge, gick upp tjugo över sju. Men jag var jättesnabb och eftersom att sötisen skjutsade mig till skolan så hann jag ändå i tid.
 
Var sååå trött idag hehe, somnade på lunchen i soffan i hela 40 min, sen stack jag lite tidigare vilket var skönt. Ligger på soffan nu och planerar att fortsätta med det, men vi hörs!
 


2012-09-05 @ 16:35:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0