div id="wrapper">

BYTER

Nu joinar jag Mona på devote, vi ses däääär!

KLICKA HÄR

2011-04-27 @ 18:47:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tja bröder

Yo maddafakkas jag har mattelektion atm men håller totaaaalt på att somna. Kener mig ret kol som bloggar under lektionen sådär hehehe.. Har btw svenskaprov efter detta.. Fml. Efter skolan ska jag hem och städa rummet sen träning sen får vi gäster. Min älskade Gave kommer!! Saknar dig goben po freeeedag kor vi!
2011-04-27 @ 12:35:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


there's a soulmate for everyone








Grattis på 17årsdagen gumman, jag älskar dig ♥

2011-04-25 @ 12:27:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


YEEEEY JÄTTEFINT VÄDER..

..KUL FÖR DEM SOM KAN GÅ UT!! Själv ska jag sitta inne hela förmiddagen och plugga. Svenskaprov på onsdag, Samhällsinlämmning på fredag och sen en företagsekonomigrej någon okänd dag i vackan. Ser rätt mörkt ut för mig och min tomma hjärna men inte länge till för nu ska jag pressa in info.

Meen tänkte också bara säga att jag lever och att jag har älskat det här lovet fett mycket. Sen är det bara sex veckor till sen kommer sommarlovet! I lördags var jag ute på dalarö igen med flera fina människor. Det grillades, spelades gitarr och folk sjöng. Det var en väldigt bra kväll och jag var hemma runt två.






2011-04-25 @ 10:16:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


ARTON GRADER

AAAAAA det är arton grader ute!!! wiiioooospjrepbvtrbj
2011-04-21 @ 12:40:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol

Lite glest med uppdatering, men har haft rätt fullt upp. Har bland annat bowlat, hängt med Mini i handen och agerat stöd åt henne när hon klippte håret. Igårkväll vandrade jag i en jävla skog i en halvtimme för att sen sitta och frysa röven av mig vid en brasa vid vattnet. Fast hade väldigt kul endå, så det var det värt. Åkte hem runt elva och direkt när jag kom hem bäddade jag ner mig under 2 duntäcken och mitt överkast men frös endå som en gris. Satte på en film men var så himla trött så jag somnade rätt snabbt.
Nu ska jag ut och sola i detta underbara väder. Puss och kram

2011-04-21 @ 11:03:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glömde ta bilder

Har spenderat eftermiddagen hemma hos Fredric med han och några andra fina prickar. Vi grillade och stekte lite i solen, det var jättetrevligt som vanligt. Hade gärna stannat kvar där för det va så sjukt skönt att sitta där, alldeles varmt. Känns som att man iallafall kanske fick liiite färg hehe.
Nu ska jag snart käka middag, sen senare har jag träning. Men ska sola lite till emellan hehe.


En några veckor gammal bild

2011-04-18 @ 17:32:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol sol sol


2011-04-18 @ 11:06:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

YEY kan inte sova mer för jag har en skällande liten pudel hemma!!! Det var faktist jättekul igårkväll med alla killarna, kvällen slutade lite dumt bara med det är inte hela världen. Kom iallafall hem runt tjugo i ett och då bäddade jag ner mig rätt så direkt. Va inne lite på datan men sen gick jag och la mig, tråkigt att vara uppe ensam ju.

Idag ser det ut som att det kommer bli fint väder vilker betyder sola! Ska till handen och träffa tjejerna för att grilla lite osv, mysigt! Vi hörs sen, hejråå


2011-04-18 @ 08:04:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEHEHEHHEJ

Ska hoppa in i duschen för jag har precis spelat match och det gick dåligt som bajs hehe hejdå

Förresteeeen!! Ikväll kommer jag och min kära DaniPoP befinna oss på en jekligt cool grej, nämligen en fifatunering!! Och neeej vi ska inte spela tror vi hade... blivit rätt utklassade men vi ska heja lite på dem heheh! Får se hur länge vi blir kvar där men ett litet tag iallafall.

Här kan ni gå in på hemsidan, där har dem live uppdatering, spelschema och massa bilder och filmer från gamla fifatuneringar. Titta in där vettjaaaa!!


ska bland annat hänga med dessa ikväll
http://www.laget.se/fifacup/

2011-04-17 @ 19:33:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


watch as the night turns into day

Vart ute och sprungit, solat och ska nu städa klart sen duscha. Blir ingen bio ikväll utan vi tar det i veckan istället. Jag ska vara hemma istället, vi får gäster så det blir trevligt. Vilka sommarkänslor jag har idag! Helt sjukt.. var ute och sprang i T-shirt! ♥

2011-04-16 @ 15:43:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solat

Det är ju hur soligt som helst nu så jag gick ut och la mig i solen ett tag endå. Det var jättevarmt och skönt och det kändes som att solen verkligen tog. Fick till och med en rand!


2011-04-16 @ 13:55:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städaar

Städar mitt rum för fulla muggar för jag vill hinna ut och sola lite sen.. men nu såg jag att det inte var så jäkla soligt endå hehe.. Jaja kvällen kommer bjuda på bio med tjejerna. Det händer inte så mycket innan, städa klart, en springtur och käka lite lunch. Ikväll får vi gäster det är därför jag är tvungen att städa som en idiot nu. Eller alltså mitt rum ser ut som ett bombnedslag men jaja..


lite bombat.. fast det va värre för en halvtimme sen
2011-04-16 @ 10:58:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


.. red for mig sjelv

Hejsan.. Sitter och lyssnar på Justin Bieber............................................

tjejer kan vi se Never say never ikväll??

ÅÅÅÅÅÅHÅHÅHHÅTÖHNTWERÖOHJ&QHJeröåhjE
2011-04-16 @ 10:12:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


HAHAHHAHAHAHHA jag pallar inte

ASSÅ JESSICA, MONA, JEANETTE OCH JENNIFER, NI HAR HJÄRNTVÄTTAT MIG!!!! Drömde VÄRLDENS dröm om Justin Bieber inatt, asså heeeelt.. Jag va ute på stan och sen såg jag han och bad om att få ta en bild på han till ER tjejer för att ni älskade han så mycket men sen blev jag typ kär i han och HAN I MIG HAHAHAHAHAH så åkte vi i hans bil och åååååh massa grejer hahahahha fan pallar inte..


gulligt par vi är va????

2011-04-16 @ 08:52:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Right next to you

Känner att det är dags att uppdatera lite nu kanske. Skoldagarna går snabbt som fan och snart så kommer vi att ha sommarlov. Men först ett helt påsklov att se fram emot. Skoldagarna känns inte lika tråkiga och långsamma heller, dels kanske för att det inte är så himla långt kvar men också dels för min fina fina klass.

Ikväll är det dags för min första hoppträning med Zeran, också första hoppträningen på ca 8 månader. Ser fram emot att se hur han är men tror att det kommer att gå bra. Min kära ändra hand/hestskötare är tyvärr sjuk men jag får försöka klara mig ändå. Nu är det dags för en springtur i det fina, varma(!!) vädret. Hör sen, idag alltså.



2011-04-14 @ 14:54:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Knazigt

Uppdateringen nu för tiden är inget att hurra för kan man säga, men har haft rääätt mycket att göra denna vecka. Mycket plugg osv. Dagen gick iallafall relativt snabbt med ett historiaprov och pll tittande. Satt kvar efter skolan och gjorde klart det sista inför våran Fekkeinlämning och sen visade det sig att tågen inte gick. Underbart liv. Fick sitta i solen och vänta på Filip ett tag istället, men hade iallafall sällskap av Jocke och hans kompis.

Har sett ett till avsnitt av Pretty little liars men nu är det verkligen dags att skriva en Samhällsinlämning tills imorgon. Får se hur lång tid det tar, kanske tar en springtur också. Hej så länge.

förresten så vill jag åka till spanien nu.

2011-04-07 @ 19:03:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg

I fredags var jag hos mormor på middag och kom hem runt halv elva tror jag, och då satte jag på en film och somnade rätt snabbt trött som jag var. Igår åkte jag med mamma in till söder och shoppade lite, hittade massa fint! Sen på kvällen kom Dani hem till mig och vi såg på Kalle och chokladfabriken vilket var rent plågeri med tanke på att vi har godislöfte.

Imorse var det bara att bita ihop och gå upp klockan åtta för att åka till stallet och släppa ut och rida. Det gick skit med Zeran idag, funkade inte alls. Nu ska jag käka lite lunch och sen åka till gymmet, Cyaaaaa

2011-04-03 @ 13:45:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


gavrilo princip gestblogar

Miket dolig opdatering fron dragutins sida tiker jag so no er det dags for mig att gora ett inlegg eftersom hon aldrig gor inlegg sjelv

idag tenkte jag bereta om svarta handen. till att borja med vill jag bereta att svarta handen er det finaste besta onderbaraste som finns i verlden, dels for att vi er serber och dels for att... ja... ni forstor, svarta hender er fina. so vad er svarta handen och hor bildades svarta handen?
jo vi i svarta handen er ett geng nationalister po 14 vorar nej okej ska vara serios no...

oret var 1910 och det var juni monad ner dragutin dimitrijevic kom po den briljanta iden att bilda svarta handen. formodligen er de det besta han jort i sitt liv. molet med svarta handen var vel att koka ihop alla slaviska lender till ett enda land och groppen skolle gora allt for att no sitt mol. so or 1914 tog svarta handen mod till sig och bestemde sig for att morda osterikes tronfoljare, franz fitta ferdinand som jag so fint brokar kalla fittan. varfor skolle vi morda honom kanske ni ondrar eftersom att even osterrike er slaver? jo, franzfittan hade visioner som skolle setta keppar i hjolet for dragutin. ferdinand ville ordna osterrike-ongerns nationalitetsproblem jenom att je alla kejsarrikets sydslaver mojlighet att styra sig sjelva. de flesta slaver kende en lengtan till att forenas till en stor-serbien som even dragutin ville, men om de skolle fo ett sjelvstyre som franzfittan dromde om so skolle losten till en stor-serbien forsvinna. och eftersom dragutin er en klok herre med kloka visioner so gjorde han en klok val och bad mig helt enkelt morda fittan. so det gjorde jag. poff bang bom och han var dod och hans domma visioner var lika doda dom. och do kanske ni tenker att det var en aldeles for enkel och feg veg vi valde, men vado? han dog jo och no hade svarta handen alla chanser i verlden att skapa vorat serbrike.

men, denna hendelse rokade dock bli den tendande gnistan till forsta verldskriget. men ner skiten tog slot so fick dragutin som han ville och Jugoslavien skapades. dragutin steldes dock infor retta och avrettades for landsforederi, men ha ha vilka mytomaner dom er, en er han jo inte död. avrettning in my ass.

so, ja. detta var vel historien om svarta handen. no er vi ett par glada pensionerer som roar oss med skotlosningar i olika delar av stockholm. holler even till veldigt miket po facebook. vi er best. drage <3 gave

sen ska vi jo inte glomma vora andra medlemmar, so no vill jag otbringa en stor applod till simón obijus, jessica jarosz och joácim rastas kostel.

er so stolt over svarta handen so att jag for goshod.
2011-04-02 @ 15:30:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter i skoolan

Alltså slutade för typ 50 minuter sen men skall ha ett utvecklingssamtal klockan två så det blir till att sitta kvar och vänta. Tur att Mini väntar med mig annars hade det blivit rätt ruttet. Vi pluggar. Eller, ja, inte jag hehe men ska nu hejdåååå

2011-04-01 @ 13:19:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0