div id="wrapper">

Jag har..

..PLUGGAT!!!! Inte ofta det händer och speciellt inte på lov, så lite stolt är jag. Nu ska jag läsa lite i min svenska bok vilket jag inte direkt ser som pugg för den är rätt bra sen ska jag ut och springa förfan, hatar mig lite just nu. Senare ska jag ner och rida Darre sen lasta Zeran och åka och träna på årsta, funfun. Poss2011-11-03 @ 15:04:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej på er

Fan vad dålig uppdatering det är. Trivs inte alls på blogg.se och kommer nog glida tillbaka till devote när som helst. Men iallafall. I tisdags var ju Nettson och Jenjen med mig i stallet och red lite sådära, dom var faktiskt väldigt duktiga! Det blev en riktig mysdag med dom och när vi kom hem så åt vi middag och sen lite kladdis på det. Resten av tisdagskvällen spenderade jag med Nathalie hemma hos henne. Vaknade även där och drog hem rätt så direkt på morgonen. Satt i soffan och såg på film hela dagen igår tills klockan fem ungefär. Då duschade jag osv och åkte till Simon och hängde där ett tag. Lite senare kom fabian också och vi tre gick till Ica Maxi. Köpte lite gott och så sen bar det av hem till fredric där vi slog på sista Harry Potter filmen och myste lite.

Var en riktigt mysig och rolig kväll faktiskt, omöjligt att inte trivas med dom här fina killarna. Åkte efter många om och men hem och det var lite kaoz med bussarna men var iallafall hemma runt halv fyra.


Duktiga ridtjejer!

2011-11-03 @ 13:27:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första november

Eh herregud det är redan november? Shit alltså, vad tiden går snabbt. Igårkväll hade jag riktigt jäkla svårt för att somna på grund av av att jag låg och stressade upp mig själv som en idiot av att tänka på skolan. Fick största ångesten och magont. Det sitter fortfarande i lite nu men det går nog över om ett tag när Jennifer och Jeanette kommer! Dem ska nämligen få testa på att rida idag, ska bli såå kul haha!

Dom kommer nog om nån timme och då ska vi äta lite lunch och sen får Filip skjutsa ner oss. Hörs sen!

 +

2011-11-01 @ 13:03:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fikadag

Hej friendz, idag har jag hängt i stan med mina girlz Jenjen och Dani all day kan man säga. Fikat både på Fåtöljen och på Café 60, mys! Har skrattat, blivit skadad i huvudet efter att ha pratat med brytninig hela dagen och gått typ 30 km. Orkar inte skriva exakt alla detaljer så ni får bilder istället.2011-11-01 @ 01:11:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0