div id="wrapper">

Hej mina söta vänner

Idag har jag varit i skolan, sen hängt inne på coop i.. några timmar eller så hehe. Gjort lite skolgrejer. Är megasur så tänker inte skriva så mycket utan lägger in lite bilder bara.





2011-03-31 @ 20:21:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zumba

Först och främst.. VEM FAN KOM PÅ ZUMBA?!? Detta var det absolut värsta jag har vart med om,
 1. Fy fan för den ettriga lilla instruktör vi hade. Den ända som var svettig var hon och det var hon efter 3 minuter.
2. VA FAN VAR det där för jävla ''danssteg'' ? Skulle kunna dansas av SMÅBARN om dom bara har lite hjärna. TYVÄRR så kunde jag inte lära mig dem men det var för att jag inte ens ville.
3. Hela skiten förstördes redan när jag gick in i hallen för ursäkta men varför hänga upp speglar där man ser ut som en jävla fläskpadda? För motivation? Isåfall kan jag tala om att det funkar INTE. Vad som händer är följande; man vill inte ''rulla på höfterna'' och leka sexig för allt man ser en en klump av fläsk som dallrar lite här och var. TACK OCH HEJ


2011-03-31 @ 20:13:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


31 MARS

Ligger i sängen och ser på Jims värld. Dags att duscha snart men drar ut på det så länge som möjligt. Torsdag idag vilket betyder fredag imorgon, hurrahurraa. Ikväll är det Zumba som gäller med mamma.. Haaha det ska bli kul. Min helg kommer bli jättemysig för på lördag ska jag och mami åka in till stan och shoppa. Ser fram emot det såhäääär mycket för jag är verkligen shoppingsugen.

Fredagen vet jag ännu inte hur den ser ut men på söndag är det iallafall stallet som gäller och fotbollsmatch. Nu måste jag dra på musik på högsta volym och börja göra mig i ordning. Hörs!

2011-03-31 @ 08:28:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Durza

Nu är det dags att hoppa in i duschen, skrubba hela kroppen och sen smörja in mig med BUS!!

PS. mitt ben bränner fortfarande DS.

2011-03-30 @ 19:25:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heeei bloggen

Sitter i soffan med Filip eller han sover och jag sitter. Mitt ben svider som in i helvete för jag har jävla skit benhinnesinflammation och pappa köpte linement och att säga att jag smörjde på för mycket är väl en underdrift. Ajajaj. Lite glest med updatering på bloggen måste jag väl erkänna men sånt är livet mina vänner. Tur att Simpan kunde hoppa in och skriva ett (väldigt, väldigt intressant) inlägg.

Måste förresten berätta en sak också. Har godis-, kaka-, bulle- och chipsförbud ända tills sommarlovet. Den ni. Jag vill typ skjuta mig själv + folk i min omgivning när dem äter choklad och ändå har det bara gått TRE DAGAR.. Shit pomfritt alltså.

Avslutar med en bild på mig och mina vänner i våra bästa år
2011-03-30 @ 18:57:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gästblogg #1

Tjena, Simpán här. Idag har jag tänkt prata lite fotboll och eftersom det är speluppehåll i de europeiska ligorna så blir det såklart snack om landslaget. Det svenska alltså, inte det serbiska som Mikaela skulle föredra. Sverige ställs mot Moldavien hemma på Råsunda imorgon där jag själv kommer vara på plats och förhoppningsvis får se en utklassning med många svenska mål. Efter Hollands 4-0 seger över Ungern kan det bli väldigt svårt för Sverige att ta sig direkt till EM, då måste man alltså ta sig vidare genom play off-spel där 4 stycken går vidare eller sluta som den bästa grupptvåan (vilket jag har svårt att tro att Sverige klarar)

Nyckeln till matchen imorgon och till de återstående kvalmatcherna är följande

- En spelsugen Zlatan - Vi vill se lite vilja och kämparglöd från en av världens bästa spelare trots det svaga motståndet

- Ett fungerande mittbackspar - Utan Majstorovic och Mellberg måste de nya kliva in och prestera direkt!

- Ett Sverige som gör mål - Man måste göra mål för att vinna matcher (stating the obvious).

Här är min startelva som jag gärna ser imorgon:

4-2-3-1

Wiland

Lustig - Granqvist - J Olsson - Wendt

Wernbloom - Källström

Larsson - Ibrahimovic - M Olsson

             Elmander

Som ni ser är det en del konstiga val. Anledningen till Wiland i målet är för att han var otroligt bra i båda matcherna i CL, dessutom har Isaksson sett lite blek ut på senaste tiden, både i landslaget och i Holland. Ibrahimovic på det centrala mittfältet där han kan vara mer delaktig i spelet och inte försvinna bort ur matcher som vi har sett honom göra förr. Han har som vi vet också blivit en mer "spelande" anfallare och inte bara en striker. Vi har dessutom många snabba spelare runt honom som lägger till lite fart i anfallen. Det återstår att se hur Hamrén väljer att lira imorgon men jag tror att den här elvan är passande mot Moldavien.



Såhär ser Sveriges grupp ut för tillfället.

Här tippar jag morgondagens övriga kvalmatcher (1X2)

Turkiet Turkey - ÖsterrikeAustria 1

BelgienBelgium - AzerbajdzjanAzerbaijan 1

EstlandEstonia - SerbienSerbia 2

NordirlandNorthern Ireland - SlovenienSlovenia X

RumänienRomania - LuxemburgLuxembourg 1

SverigeSweden - MoldavienMoldova 1

NederländernaNetherlands - UngernHungary 1

IsraelIsrael - Georgien Georgia 1

TjeckienCzech Republic - LiechtensteinLiechtenstein 1

LitauenLithuania - SpanienSpain 2


Så det var allt för mig idag, jag vet att det kanske blev lite långt, ointressant och sportigt men jag hoppas att det gläder några :D
Spana in mig imorgon, då skriver jag för http://dahliin.blogg.se !

Peace and löv/Simpán


2011-03-28 @ 15:44:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless
I can't help feeling
We could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart
Inside of your hand
2011-03-26 @ 23:22:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


jävla skitlördag

faaaan vilken dålig dag jag haft, orkar inte

2011-03-26 @ 20:20:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I can't help feeling we could have had it all

Filmen var fett bra igår, ''I am number four'' såg vi hehe.. Jobbade några timmar idag, slutade tjugo över två typ och nu sitter jag i min säng hehe. Ska städa rummet och lite sånt, sen ska jag hitta på något hehe. Har ej så mycket mer att säga förutom att jag får nackspärr av att använda tv:n som skärm men gör det endå för att det är kul. Hejdå.

ni er best

2011-03-26 @ 15:03:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


T.J.A

Sitter i sängen.. gick fett snabbt att fixa iordning mig idag, typ 30 min bara. Ska åka med pappa till doktorn klockan tio i nio ungefär. Pappa tycker tydligen att jag måste kolla upp några saker, men det kommer inte vara nått tror jag inte.

Hursomhelst. Ikväll blir det bio men Dani och Nikola, och Filip hehe. Vi ska ta bilen till Heron igen, hoppas att det går lite bättre denna gång, sist tog det oss ca en timme att komma dit när det brukar ta en halv. Mjaaja nu ska jag titta lite på Black Swan som jag började se igår, men den va rätt läskig ju så kunde inte titta på den i mörkret.

2011-03-25 @ 08:21:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fett snygga människor jag umgås med!

Håller på att hjälpa mamma med maten just nu.. Vråååålhungrig! Slutade elva idag och åkte med tjejerna+Fredric hem till Mona och käkade lunch där. Det var myzpyz som vanligt, fina kisar det där. Sen åkte vi tillbaka till skolan för några hade kvart/utvecklingssamtal och satt där ett tag.

Åkte hem vid typ tre I think. Nu ska jag strax käka lite och sen drar jag iväg på bio med ungefär samma människor som jag spenderade dagen med. Hörs sen, Kram!



Lånade bilder av Jempa, hoppas det var okej!
2011-03-21 @ 17:51:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fuldag

Har sannerligen en riktig fuldag idag. Känner mig fet och ful och vill ej gå till skolan hehe.. Aja har precis ätit frulle här hos Dani där jag spenderade natten. Vi ska gå om typ tio min, kommer va först i skolan as usual när jag sovit här, men vad gör det. Skitfult väder är det också, fett kul!!! Aja här är en dagens outfit. Helt ärligt ser inte jag fet ut idag?

 

2011-03-21 @ 07:40:08 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


TATUERAT MIG ÄNTLIGEN!!

Har väntat fett länge! Asså känns så jävla bra skitsnyggt verkligen!


vad tycker ni?
2011-03-20 @ 17:51:20 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torvalla

Sitter hemma hos Dannaaannaa.. Vi åkte till torvalla och såg på lite fotboll+fikade (cocacola och twix gehehehe) och sen åkte vi hit. Faaaeeisjdn va fint väder det har vart idag, heeeelt aalllltså. Pappa säger att jag kan typ köra moppen nu om jag vill, eller man måste fixa den och det ska han göra imorgon. Seeeen ska jag köra runt hehehe.. Okej det här inlägget är heeelt efterblivet hejdå

 


2011-03-20 @ 17:00:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjaaaaba

Tänker bara ignorera att jag inte har skrivit på 30 år typ och köra på som vanligt! Kom hem från Nathalie för ett litet tag sedan, hade en väldigt vild natt med henne och Melina må jag säga.. haha. Ska läsa lite Hamlet idag, suck, men annars bara ta det lugnt. Ska sätta mig i solen med Hamlet nu, hörs sen hehe!


hej

2011-03-20 @ 13:28:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


-


Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are

2011-03-17 @ 18:15:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Träning

Ligger i sängen, som vanligt. Rätt trött. Men nu måste jag packa en väska sen sticka till min träning, hörs efteråt!

2011-03-16 @ 17:54:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Todaaaay


2011-03-15 @ 19:55:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


15 mars

GAAAAAAAAWD vilken fin dag! Sitter i rummet och käkar lite knäcke och flingor. Ska snart ner till stallet och rida och så, helt underbart i detta väder! Skoldagen har bestått av lektioner och spel på fotbollsbordet (eller vadfan det nu heter?). Jag och Mina va sååååååå nära på att vinna 400kr men sen förlorade vi. Alltså man kör försten till 10. Jag och Mini fick starta med 8 mål och Fredric och Emil fick kör från noll. Fett rättvist ellerhur? Dessutom så vann vi 200 var medans dem bara vann 50 var. Men dom är faktiskt jättebra på det där så det var väl rätt bra deal ändå. Hur som helst så vann vi inte utan blev skyldiga 50 spänn isället. Fast sen körde vi kvitt eller dubbelt typ 5904994 gånger och det slutade med att ingen vann pengar.

Fina Lovisa fyller år idag också så vi sjöng för henne! GRATTTIS IGEN LÅVESA!!



2011-03-15 @ 16:31:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon!

Herregud vad jag hade svårt att somna igår, helt sJuKt. Morgonen har börjat rätt dåligt, skulle käka flingor med mjölk och knäcke till frukost, men spiller ofc ut ungefär hela skålen med flingorna i sängen och på foten hehe så himla mysigt! Fick springa runt som en idiot och torka och byta lakan och jaa allt sånt där. Jajaa jag är vaken fett tidigt idag egentligen för jag börjar klockan 9.  Men det är bara skönt, blir pigg av det fina vädret!



Nu går det typ att lägga upp bilder igen, så här är några från igår!

2011-03-15 @ 07:17:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Har tränat lite. Känner mig rätt duktig. Rätt snygg bild också.

2011-03-14 @ 19:47:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 mars

Hejsan bloggeen.. Ligger i min säng och tar det looongt. Idag käkade vi på kinan, räätt gott. Det va länge sen faktist eftersom att vi typ var stammisar där förut och då tröttnade man ju lite hehe.. Men var iallafall där med lite killar och tjejer i klassen, planerade även lite inför helgen också. Slutade dagen med Naturkunskap och nu ska vi börja med ett typ ''miljö-projekt'', och efter många om och men så är iallafall jag, Mini, Mona och Jempa en grupp, wiiiho bästa gruppen ♥ Vi ska faktist kämpa och göra ett bra jobb bestämde vi!

Nu ska jag svara på några kommentarer och sen hoppa in i duschen, hörs!



uiafBJwhgroETLiueafwoer det går inte att lägga in bilder FAN
2011-03-14 @ 17:52:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


TJA

SITTER I DATASALEN OCH TUGGAR 8 TUGGUMMIN SAMTIDIGT. Tänkte bara säga att min käre vän Mini har skaffat bloggish, BESÖK HENNE HÄR.

Här är lite andra läsvärda bloggar:
Jeanette
Jennifer
Mona
Rebban

PUSSW
2011-03-14 @ 12:16:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sömn

Är rätt trött. Gick ju upp åtta idag för att släppa ut hästarna. Så jag ska väl snart sova så att jag är något pigg imorgon iallafall. Det gick bra i stallet iallafall. Zeran var jättefin idag, både på vallen och på banan. Glad som fan var jag också, för jag var utan underställ med bara ridbrallorna och frös inte det minsta. Lycka. Känns som att våren äntligen är här nu.

Imorgon så går jag i skolan till tre, sen ska jag om allt blir som planerat träffa Emma efteråt. Vi får väl se vad vi hittar på. Tänkte egentligen gymma imorgon men väntar hellre några dagar till så min hals blir helt bra, vill ju inte bli sjuk förfasen! Nu börjar mina ögon typ åka i kors och jag börjar stava konstigt. Måste alltså sova hehehaaa, godnatt ♥

(går inte att lägga upp nya bilder, så det får bli gamla)
2011-03-13 @ 23:05:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pallepluttiz är hos mig

Vääärldens sötaste Pallee är här hos mig, beebbii. Kom från stallet för ett tag sen, nu ligger jag på min säng mätt och belåten. UUUURS kan ni tycka eftersom att jag har varit i stallet och ej duschat men jag lovar, jag har bytt om. Ska strax ner till stallet igen och ge sista höet och sen ska jag duscha!




Kan fortfarande inte lägga in maddafakking bilder bajs
2011-03-13 @ 20:22:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för kyla

Nu sticker jag till stallet, vi hörs ikväll!

2011-03-13 @ 16:51:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dricker varm choklad

Gjorde en kopp varm choklad för jag fryser. Haaar i vanlig ordning legat inne hela denna söndag. Skönt. Ska strax byta om och försöka ta mig ner till stallet på något sätt. Vet inte vart min mamma och pappa har tagit vägen..?

ASSÅ VARFÖR GÅR DET INTA ATT LÄGGA IN BILDER FÅR FAN UTBROTT
2011-03-13 @ 16:10:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (5) Trackbacks ()


Rummeeeet



Okej det här inlägget skulle upp för.. Ett bra tag sen. Men här är iallafall en del av mitt nya rum! Har nu suttit och kämpat med de här jävla bilderna i fan två timmar. Hade några fler men dessa får räcka för det verkar inte fungera nu igen.

2011-03-13 @ 14:30:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (5) Trackbacks ()


Kämpar

Kääämpar med att lägga upp bilder men internet/blogg.se vill inte samarbeta med mig. Har iallafall fixat garderoben och så vidare. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Funderar på att byta design. Den här är så ful och simpel. Får se om jag orkar. Annars blir det väl film/tv/dator hela dagen, som de flesta söndagar. Vid 4 ska jag ner till stallet iallafall och rida och släppa in. Fortsätter kämpa med bilderna, de kommer nog snart!


2011-03-13 @ 13:50:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Gick upp klockan åtta och stack till stallet med pappa. Sen åkte vi och köpte frallor. Kom hem och åt frukost och låg lite på soffan. Nu ska jag börja rensa bland mina kläder så att jag kan flytta över dem in hit till nya rummet. Ska ta bilder sen också så ni får se. Är jättenöjd och trivs här inne men hade lite svårt att somna igår. Fast det har jag egentligen haft sista veckan så det kanske inte beror på att jag flyttat in hit.
2011-03-13 @ 09:32:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är typ trött nu.

Vilken kärring jag är
2011-03-12 @ 22:15:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nytt room

Tjennnna. Ligger i mitt nya rum och lever loppan. Det är jättefint. Ska visa imorgon, då jag kan ta bilder i ljuset. Men kommer trivas ferre bra känner jag på mig. Vart inne HELA dagen,fast det var gaaalet bra väder. Känns ju sådär. Men är lite sjuk så det är väl ok. Ska se på melloferren med mamma nu, laterooo


Soet arbetstjei idag
2011-03-12 @ 20:33:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åkte till jobbet..

.. men åkte hem lika snabbt igen. Det blev lite missförstånd. Så mamma skjutsade hem mig. Nu skall jag städa och rensa ut hela mitt rum, för jag ska byta. Rum alltså. Med mamie och papie. Yeeeaaay! Hörs sen kanske.

Behövs städa heheh
2011-03-12 @ 11:38:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol

Åh vilket fint väder. Vaknade på fett bra humör idag, dels för att solen skiner men också pga lite andra saker hehe.. Fortfarande halsont dock, och det har inte blivit bättre direkt. Börjar tio idag, så har rätt gott om tid. Ska snart hoppa in i duschen sen platta mitt hår. Imorgon ska jag klippa mig! Ska byta frisyr lite då, hoppas att det blir bra förfan. Dags att duscha, hörs i eftermiddag!

Haha sommras.. Saknar mitt håååår!
2011-03-10 @ 08:36:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fått klagomål på min uppdatering

Goood jag är typ sjuk mina vänner, halsont! Kom hem efter en micket busig idrottslektion och somnade på soffan. Fick inte träna för mamma pga halsen så jag befann mig på soffan resten av kvällen med. Käkade FETT nyttigt idag och lite också för den delen, för nu äre tajm to get in shape, men det spelade ju ändå ingen roll då jag inte fick träna.

Meeene skall sova rätt tidigt idag för är trött. Hörs imorgon!


bilden lånad av Jennifer. Dagens idrottslektion.. Ni är underbara tjejer!
2011-03-09 @ 22:02:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag idag

Heeeisan. Igår hade jag räätt mycket plugg för jag hade nk-prov idag. Det gick väl helt okej. Sen har dagen bara flytit på med några lektioner till. Det är synd att man måste sitta inne hela dagarna när vädret är såhär fint. Men jag ska ner till stallet om ett tag, då hinner jag kaaanske med att rida innan solen går ner. Hörs sen har fan inget att skriva.

2011-03-08 @ 15:44:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Don't give in, don't give up.

Guuuud vad trött jag blir på mig själv ibland. Aja måste plugga nu, har massvis.
2011-03-07 @ 18:39:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tips från coachen

En guide till hur man får Mickan på fall.
♥ Ska du bjuda henne på något så ska du fan bjuda henne på lakrits, bla Ahlgren's lakritsbilar är en favorit
♥ Säger hon att hon fryser så menar hon att hon vill ha din tröja
♥ Var gullig, men inte FÖR gullig
♥ Om du ska ge henne frukost på sängen så låt bli müsli
♥ ** ** **** ***

2011-03-06 @ 23:38:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glada tjejen + hest




2011-03-06 @ 22:29:21 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stalllllllll

Det gick väl okej att rida, var rätt halt bara. Så fick tare lugnt. Men Dani var med och fotade massor! Red med Cissi så det är bilder på oss båda heehehh. Men hursomhelst så släppte vi in och allt sånt också, sen åkte vi hem hit och jag duschade. Sen satte vi oss i köket med en varsin kopp té och jag pluggade medans hon hade datorn.

Danijela åkte nyss, hon fick skjuts för hon missade bussen... och jag ska snart iväg till stallet igen och fodra sista. Lägger in lite bilder ikväll sen, hinnet inte nu, puss!

2011-03-06 @ 21:13:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


min mor är rätt eb

Hon har tagit bilen så vi kommer inte till stallet.. Ibland är hon konstig. Så vi sitter bara här och väntar på att hon ska komma hem. Danijela är har nuurååå.. Saknat henne. Nu kom mamma! Hejdå!
2011-03-06 @ 15:18:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt



Zara, 559 :-


Monki, 80:-
2011-03-06 @ 14:50:08 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


Don't let me fall

Det är så halt ute, går fan inte att springa. Ska plugga istället så jag har det gjort. Herregud mår illa.


sooooommaaarrrrrr, ge mig

2011-03-06 @ 13:07:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning

Heeei. Lökade i sängen med godis, cola och Hellcats istället för att sova. Ska strax ut på en joggingtur och sen köra lite situps och armhävningar ochsåvidareochsåvidare. Sen ska jag plugga i en timme typ och sen kommer danijela till mig. Vi ska till stallet och hon ska fota lite när jag rider och så. Later


2011-03-06 @ 12:26:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejsan mina kära

Tänkte blogga literåå.. Har haft lite data/utegångs/mobilförbud men det är kind of löst nu. Var iallafall med daniPoP i stan i torsdags och det var mysigt. Hittade en plånbok, oc en tröja. OOOCCH en jacka som jag är rätt kär i. Eller helt kär i typ.

Sen på kvällen var vi hemma hos Fabian och spelade fifa med han och simon och några andra och sen åkte vi hem rätt sent. För sent enligt mamsen. Jaja jag va hemma hela fredagen och jobbade igår. Sen var jag hemma resten av kvällen, för var jättetrött. Meeen råkade vara uppe till typ halv tre(?) ändå för jag pratade med vilda personer som höll mig vaken.

Just nu ligger jag i soffan och käkade nyss frukost. Redan vart i sallet och släppt ut. Har beslutsångest. Antingen så lägger jag mig och sover två timmar till eller så tittar jag på ett avsnitt av Hellcats och är vaken. Tror det blir till att sova. Är så trött. Men här kommer några bilder från helgen iallafall.


Illuminati hahahahah pallar ej.

Danijela tog en tur på denna i kungsan
2011-03-06 @ 09:36:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm

Gör mig iordning lite just nu, sen bär det av in till stan för lite shopping med Danijela. Det är fint väder igen så jag är lycklig. Skulle egentligen kanske åkt ner till stallet och ridit för en tränare, men jag kommer inte ner om jag inte går och jag pallar fan inte det idag. Plus hinner typ inte ändå. Men ska ner och rida sen ikväll, så det är lugnt.

HEjdååå hörs sen.

2011-03-03 @ 11:17:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


'AHAHAHAHAH jag dör

2011-03-02 @ 20:51:24 Permalink Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()


kolt


Sprang just ut såhär, plus en fet dunjacka. Rätt kallt. Jag skulle bara slänga soporna men ändå. Där ser ni även dagens outfit typ.
2011-03-02 @ 18:52:00 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobbad_tjej söker kompiz


Ingen kan umgås med miiiig :(.. SMSa om du skulle känna för det. Är uttråkad nu.
2011-03-02 @ 16:16:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lunch

Jag och Filip åkte och lämnade Danijela i stallet, sen åkte vi till IcaMaxi och handlade lunch. Det blev jättegoda salladstallrikar med kyckling och vitlöksbröd. Mumsade lite på dem och sen strök jag en skjorta till honom, för han ska på någon kryssning ikväll och då skulle han ha den. Nu ska jag försöka plugga lite så jag kan sticka ut och springa sen. Hejdåå


Hade tråkigt när vi väntade på Dani som bytte om.
2011-03-02 @ 14:30:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fint väääder!

Åh fett fint väder, blir glaaad! Kanske åker in till stan en snabbis idag för att shoppa lite. Tror jag åker ensam då, så jag kan gå runt i min egna takt heheh. Igår åkte jag, Filip, Nikola och Dani på bio. Vi såg Min låtsas fru, och den var faktist riktigt bra och rolig! Vi åkte till Heron och herregud det tog en timme för oss att komma dit, det brukar i vanliga fall ta en halvtimme när man åker från oss.. Vi körde fel 2 gånger. Men det var jäkligt roligt iallafall.

OOH jag är fett lycklig för min mobil fungerar igen, den har varit spärrad sen i söndags liksom, för jag hade ringt/smsat för mycket. Men nuuuu är den igång igen. Yeye ska käka frukost nu, poss

2 dåliga bilder från igår.


2011-03-02 @ 09:52:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Turn up the lights in here baby

Hejsan. Igår jobbade jag några timmar och sen åkte jag till Dani. Vi tittade lite på film och.. asså jag vet ärligt inte vad vi gjorde hela kvällen, den bara försvann framför datorn. Vi va inne på wikipedia typ och sökte på alla möjliga grejer, satt vid facebook och ah.. åt godis. Åkte hem rätt tidigt så är hemma nu. Ska ge mig ut på en joggingtur och sen när jag kommer in köra lie situps osv. Sen senare blir det att åka till stallet och rida+släppa in. Vi hörs sen.

2011-03-01 @ 12:27:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0