div id="wrapper">

Mamman min

Hej. Har verkligen varit helt utmattad idag. Trött och hängig och huvudvärk. Lunchade med Joel och Ludde från nya klassen, mysmys på kinabuffén. Sen träffade vi några andra från klassen och gick runt lite i centrumet. Sen va vi tvugna att gåspringa tillbaka till skolan för tiden gick för snabbt inne på Clas Ohlson(eller hurfan det nu stavas, tror de är så).

Gymmade efter solan, första gången men det gick väl bra, provade lite olika saker bara. Sen solade jag, sen åkte jag hem. Tog två Alvedon och åt en macka sen cyklade jag till stallet. Mockade, släppte in och red. Försökte mig på lite gallopombyten med Z, och det gick väl ibland men ska be Cissi eller Janne att hjälpa mig för jag är verkligen sämst på det.Sen cyklade jag hem, och nu har jag precis ätit.

MÅSTE städa mitt rum nu, fick ett sms av mamma idag. Ett utdrag: ''..varför lägger du kläder under sängen? tror du jag är dum i huvudet? idag ska du städa ordentligt. jag kommer kasta ut din dator annars. jag menar allvar..'' and so on. Blev faktist lite rädd, bäst att göra som hon säger då, annars kommer jag aldrig kunna blogga igen!

söt du är mamma
2010-08-31 @ 21:06:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


All I gon get is gone with your step

jag.orkar.inte.

2010-08-30 @ 22:06:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


MEN VAFAN

ASSÅ skrev ett inlägg nyss men sen försvann det bara helt plötsligt.. skoja råkade trycka på startsida-knappen men asså fan vad sur jag bleeeeev..

Aja.. har iallafall varit i stallet nyss och fodrat och släppt ut, och nu vill jag egentligen sova men pallar inte. SKa nog se på en film ller något, hejsvejs

2010-08-29 @ 08:58:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubrik

Var iväg med mamma till farsta och köpte lite grejer, till skolan och lite kläder. Ska nu ut med emma ett tag, puwwws

2010-08-28 @ 21:05:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vampyrer suger.

Ojoj, dålig bloggning this week men har inte haft ork. Att gå upp tidigt tar verkligen kol på mig typ haha.. Men veckan har varit bra, klassen blir bara bättre och bättre och jag har jättekul med dem. Vi hade lekar i onsdags, haha de va galet kul. Och mitt lag vann haha.. fast det var fett jämnt tror jag.
Sen igår och i förrigår hade vi lektioner och det var väl helt okej. Bra lärare tycker jag.

Igår var jag och Dani på bio och såg Vampyrer Suger. Den var inte så bra. Alltså visst den var kul ibland men inte som jag trodde den skulle vara. Tycker inte att det var värt pengarna om man säger så. Efter det tog vi tåget hem och satt på VHstation och väntade på bussen i 35 minuter typ för vi vägrade gå i kylan. Men vi hade kul då med. Tog lite bilder, fast med mobilen så dom är inte så bra. Det var när vi väntade på bussen.


2010-08-28 @ 10:39:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danijela här

Hur kommer det sig att jag sitter här och bloggar då? Jo, jag kan läsa Mikaelas tankar ibland. Och denna gång hackade jag hennes lösenord. Ganska enkelt, e-postadressen också. Fast det var inte jag som gjorde det egentligen, det var Peter
Nu står hon i underkläder o byter om

2010-08-27 @ 18:37:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 augusti

Godmorgon! Sitter i köket och har just käkat upp min gröt. Ska gå upp snart och göra mig iordning. HAH ska ha matlåda med mig till skolan idag wooowowowo.. Nej men vi har inte en matsal där utan det finns massor av ugnar och mikrosar osv så man kan värma. Och så får man matkuponger så man kan gå upp och äta på resturang om man vill.

Alltså, jag håller på att bli sjuk! Så typiskt mig, sjuk första dagarna. Men jag tänker fan inte vara hemma. Måste köpa halstabletter bara, det gör så ont just nu, bajs. Men aja vi hörs efter skolan med Dagens osv. Puss!


VAD SÖT MAN KAN VA

2010-08-24 @ 09:19:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gaaaaalopp

Kom precis hem från stallet. Red först Zeran upp i backarna som uppvärmning sen galoppjobb ute på åkern. Det gick helt okej, han blev lite dampig när en hund började skälla och när ett par rådjur kom utspringande men annars var det ingen fara.

Svampade av honom, och sen gick jag och Dani och kollade i uteboxarna lite och sen medans vi väntade på mamma för hämtning så var vi i hagen med Hitten och Zeran.

2 bilder från idag!

Wipwip jag på båda hehehheeh

UPDATE: Inlägget skulle upp för ca 2 timmar sen.
2010-08-23 @ 18:59:49 Permalink Hästar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fikat

Kom precis hem till mig, med Danijela. Mamma överraskade med en sockerkaka. Vi satte oss ute i det (faktiskt) rätt så sköna väder och fikade lite. Mysigtmysigt. Nu ska vi till stallet, puss!

2010-08-23 @ 16:16:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter hemma hos min beeeeejbiii

Är hemma hos Danijela nu. Vi käkade lunch på Momo och myste lite.

Skoldagen allstså.. Okej dagen började med att jag i bilen påväg till skolan lyckades sätta nagellim på min kind. Fick panik och började riva och skrapa med mina naglar vilket resulterade i en rodnad där. jaga, ah men det var bättre än att det ser ut som att man har torkat snor på kinden liksom. Mamma släppte av mig vid skolan, eller typ I skolan nästan, körde verkligen så nära det bara gick.

Sen när jag kom in i skolan så fick man direkt veta vart man skulle, så jag behövde inte oroa mig för att komma fel iallafall. Kom in i ''samlingssalen'' , en sal inte större än ett klassrum typ. Eller liiiite större kanske. Iallafall, satte mig brevid två tjejer. Sen satt det ett killgäng bakom mig som satt och snackade och jag dog typ dom var skitroliga. Sen kom rektorn tror jag, och så ropade dom upp oss och vi fick gå med våra mentorer ill klassrummen. Där inne skulle man presentera sig och jag blev så nervös så jag började snora typ. Asså snoret rann! Det gjorde inte det innan de va skitkonstigt. Hursomhelst så gick allt ganska bra till slut, det verkar vara en ganska bra klass.

Gick sen och mötte Danijela och bjöd henne på lunch. Ska vara här ett tag till iallafall, får se hur länge. Ska nog ner till stallet senare. Hörs!


Maj 2010

2010-08-23 @ 14:06:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens


Shorts (Danijelas) - Zara
Linne - Monki
Bustier - HM
Jacka - HM Divided
Converse
Väskan är egentligen pappas hehe..


2010-08-23 @ 13:35:59 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej!

Först och främst, GRATTIS PÅ 14-ÅRSDAGEN MIN FINA UNDERBARA ÄLSKADE DAANIJELA!

Är redan vaken ja.. Första dagen idag. Spännande. Ska bli jäkligt kul att träffa den nya klassen, hoppas den blir bra. Fick höra att det var såna här singelskolfoton (eller vad ska man säg?) idag, första dagen?! Det hoppas jag fan inte, gud va idiotiskt isåfall. Men jaja, har ej tid för att sitt vid datorn.  måste göra mig iordning. Juste! Outfit kommer också. Nu när skolan börjar, och jag faktist börjar klä på mig varje dag haha, så tänte jag kör igång med dem igen. Puss

2010-08-23 @ 08:16:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packar like crazypeople

Ledsen för så himla dålig uppdatering igår. Men hade ingen lust, va sjukt trött och såg bara på film sen typ, dog jag haha nej men somnade rätt snabbt. Nu håller vi på att packa för fullt här hemma, vå åker så fort vi är klara.

Tror inte att det finns internet där uppe, men jag ska ta med mig datorn och se. Så jag hoppas att det funkar så att jag kan blogga lite illafall. Aja men ska packa klart nu sen åker vi. Ha det bra sålänge, och om internet nu inte fungerar så hörs vi på söndag!


Just nu!

2010-08-19 @ 13:12:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu sticker vi!


Nu sticker vi, vi hörs när jag kommer hem igen. Ha en bra dag!

2010-08-18 @ 12:22:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Godmorgon!

Vaknade precis. Eller ja, mamma väckte mig precis. Dumt nog somnade jag inte först efter 4 inatt. Och sen har jag haft en sjukt konstig dröm..

Ska gå upp snart och väcka filip, för han och jag ska in till stan. Ska shoppa lite! Sen när jag kommer hem får jag hitta på något annat. Men lär ju vara riktigt trött ikväll, så ska försöka sova gott. Och imorgon bär det av till Frebbenholm. Känns sådär om jag ska vara ärlig. Sista sommarlovsdagarna hade jag nog velat vara hemma och bara typ vara med kompisar och sådär, fast ändå så ska det bli skönt att åka dit. Har inte varit där på hela sommaren, så det ska bli kul. Vi ska ju åka wakeboard hihi! Bilderna är tagna för några veckor sen.


2010-08-18 @ 10:48:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Granska

Ändrade så att jag måste granska kommentarerna innan de visas för att det är väldigt jobigt att hålla reda på vilka jag svarat på och inte annars. Just so you know.

2010-08-18 @ 01:41:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lonely

Nä nu har Emma stuckit hem och jag sitter ensam kvar.. Haha. Ska inte vara vaken så länge till för imorgon ska jag upp i skaplig tid, men ett tag till iallafall.

Jag och Emma började kolla på She's out of my league, men den sög så vi bytte till How to loose a guy in 10 days. Den är helt okej faktist, har sett den förut. Vi kollade inte klart på den, för emma var tvungen att dra. Så ja, nu sitter jag här ensam mitt i natten en än gång. Ska kolla runt lite på facebook sen sova tror jag.

2010-08-18 @ 01:38:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Emmzor

Var ute och träffade Emma ett tag, och nu ligger vi här och ska se på en film. Myyyz. Ska svara på lite kommentarer efteråt och försöka somna lite tidigare idag än klockan 3 som igår haha.. Nej men vi hörs sen, puss!




2010-08-17 @ 23:40:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()







2010-08-17 @ 19:10:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Värmeröntgen

Kom precis hem. Jag red inte. Jag mockade och fodrade medans mamma sprang intervaller i allén haha. Hon har något löptest om några veckor som hon tränar inför. Men allt gick bra, lyssnade på lite musik.

Cissi har satt upp nya whiteboard tavlor i stallet också så de är skitlätt att se allt som behöver göras nu. Och så har hon köpt ett rosa skrivblock av någon andledning som jag inte tror finns.. Men jag red somsagt(tack fredrik!) inte, för Zeran och några andra av hästarna ska värmeröntgas. Och isåfall skulle jag behövt göra det efter och då skulle jag behöva stanna i stallet onödigt länge.


Miss you

2010-08-17 @ 17:49:08 Permalink Hästar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Let's go.

Nu har jag tillbringar aldeles för mycket tid framför datorn. Ska göra mig i ordning så att mamma och jag kan sticka iväg till stallet. Idag behöver vi mocka, släppa in och fodra. Och jag ska rida dåra. Det lär väl ta ett par timmar, vi hörs efteråt.


Zeraaan tjockiiis!

2010-08-17 @ 15:37:29 Permalink Hästar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Nya


Mamma köpte dem till mig. Från Hm, 10kr/st.
Färgerna Summer coral och Grey sky.





2010-08-17 @ 15:16:37 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fikar

Sitter ute på baksidan och fikar nu med mammas kompis Veronica och hennes dotter Ida. Bullar i mitt ♥
Jag och mamma ska egentligen inte käka godis,bullar och sånt i veckorna nu för vi ska bli lite hälsosamma, men vi sa att om man bjuder eller blir bjuden på fika så är det helt okej att ta en kaka. Eller ett helt weinerbröd. Eller en bulle, ett weinerbröd och en kaka.

2010-08-17 @ 14:42:47 Permalink Mat/Hälsa Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lunch


Kyckling, majs och paprika ♥

2010-08-17 @ 14:38:57 Permalink Mat/Hälsa Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summer

Ska försöka hitta lite filmer som jag kan ta med och se i helgen om det blir dåligt väder. Ska ju åka ut till min morfars ö, Frebbenholm. Och om det är dåligt väder där så finns det inte ett piss at göra. Men hoppas på fint väder så att vi kan åka lite wakeboard och sola och bada lite sista helgen innan jag börjar.

Usch jag mår typ dåligt när jag tänker på att detta är sista veckan. Sommarlovet har gått FÖR snabbt, känns som att det bara har gått typ 3 veckor or something. Men aja, de är bara att vänta på nästa sommar då. När jag rensade lite bland mina bilder hittade jag några från i vintras. Kommer ni ihåg hur mycket snö det var?!



( Det här inlägget skulle upp för typ 2 timmar sen, interner fungerade inte!)

2010-08-17 @ 14:32:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Heeey

Godmorgon! Japp jag vaknade nu, ligger fortfarande och drar mig i sängen.  Underbart. Fast får ändå lite dåligt samvete, eller vad man ska säga. Har liksom sovit bort hela förmiddagen. Fast vädret suger så det är inte så farligt ändå.

Ska gå upp och fixa iordning mig lite för mammas kompis och hennes dotter kommer och ska fika lite, så kanske inte ska se helt nyvaken ut hehe.

2010-08-17 @ 12:04:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ugly

Faktist en ful header, men skit samma. Pallaaaaar inte. Är lite små trött nu faktist. Internet börjar strula och det ser jag som ett tecken på att det är sovdags. Godnatt på er.


Greeeekland 09

2010-08-17 @ 02:55:19 Permalink Bilder Kommentarer (4) Trackbacks ()


Trötter

Är galet trött ikväll faktist. Och känner mig uttråkad. Ska väl ta och sätta på en film or something. Fast har ingen bra. Gaah.

ÅH, jag skrev ju i inlägget nedan att jag lyssnar på gammal musik, asså hittar gamla favoriter som Worth the wait med Jordin Sparks, då blir jag glad. Aja men har nada att skriva, puss på er.



2010-08-16 @ 23:02:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skall döscha

Ska ta och hoppa in i duschen.. Har inte duschat efter att jag var ute och sprang. SHIT vad fräsch(?) jag är! Nä men de är lugna puckar förfan.

Har suttit och lyssnat på massor av old music. Vissa låtar är SÅ bra fast man har glömt bort dom. Och minnerna som kommer med vissa alltså.. Det var goda tider. Förstår inte hur jag själv tänker ibland, asså när jag tänker tillbaka nu på vissa saker jag har gjort och sagt, det känns som att det va mycket misstag. Misstag som liksom är omöjliga att fixa till.

Jaja, nu väntar duschen, PÖSS


 Till dig Däääni: JAG VET det suger förfan!, men isåfall sover vi helgen efter SPPPIIKAT okej? gaaah

2010-08-16 @ 20:06:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


-



Mama, you will always be the light,
 that guides me through the night,
 I owe you all my life. Words are not enough.
You made me who I am, I'll give you all i have,
 you're the queen of my heart did I ever tell you?

2010-08-16 @ 19:42:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()


Äh fyfan

De vill inte funkaa!! Nu skiter jag i det här, fortsätter ett tag med gamla designen.

2010-08-16 @ 18:41:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nytt

Ska göra om designen, så bloggen kommer nog att se lite galen ut ett tag. Just so you know

2010-08-16 @ 15:39:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lunch


Åt lite lunch efter att jag hade varit ute och sprungit. En kycklingklubba med lite grönsaker och vattenmelon.

Åh sista veckan på sommarlovet då.. Shit vad snabbt det har gått. Vill inte börja skolan igen, men samtidig känns det lite spännande. Ny skola och allt ju. Eller gymnasium kanske jag ska säga. Hade hoppats på lite fint väder nu sista veckan, men idag är det molnigt. Har inte mycket planerat alls denna vecka, imorgon ska jag till stallet iallafall, på onsdag in till stan med filip och handla lite grejer inför skolstarten. Gymnasiestarten. Hehe. På torsdag ska familjen till Frebben holm och där stannar vi tills på söndag (glömde bort det danijela, faaaeeeen).

2010-08-16 @ 15:24:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nu skall jag se på film med min family

Vi ska se på Taken. POSS

2010-08-15 @ 21:04:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ska cykla iväg nu snart

Tittade nyss på en film som heter Hachiko och grät floder. Nu har jag splashat lite kallt vatten i ansiktet och hoppas att jag inte ser alldeles för uppsvullen och rödgråten ut.

För jag ska cykla till stallet nu. Ja, jag måste cykla i detta väder. Men det regnar inte just nu iallafall så jag kanske klarar mig. Hoppas det. Yeye vi hörs sen!


2010-08-15 @ 16:23:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haaanden

Ska göra mig iordning sen dra mig mot handen. Vi hörs sen tror jag, puss!


Igåårr

2010-08-14 @ 11:38:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ung08

Åkte in för en snabb visit på ung08, som blev en hel kväll. Träffade lite roliga människor och hade det bra. Imorgon är det The Voice, woooop. Haha nej men ska nog dit, ett tag iallafall.

MÅSTE till Handen imorgon! Måste hitta en bustier förfan. Aja, hörs en annan daag.

2010-08-14 @ 01:25:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Benknäckargänget/Minkarna!


Sitter här i vardagsrummet och tittar på Benknäckargänget som går på tv. Vill ha goooodis.. Fan. Aja, imorgon får jag äta!



Läste på Kenza's blogg om allt det där med minkfarmarna, samt såg på filmklippet. Och det är hemskt. Verkligen. Så här står det på sveketmotminkarna.se:

''År 2003 gav den statliga pälsdjursutredningen pälsbranschen till 2010 på sig att komma till rätta med djurskyddsproblemen på minkfarmerna. Om brotten mot djurskyddslagen - speciellt förekomsten av stereotypa beteenden - inte hade upphört tills dess föreslog utredningen att näringen skulle läggas ner.

Nu är det 2010 och Djurrättsalliansens undersökning på Sveriges minkfarmer visar att inget har hänt. Vi har sett ungar som tuggar på sina döda kullsyskon, döda djur i burarna och djur med stora öppna sår i huvudet på de flesta farmer. Framför allt har vi sett otaliga djur med stereotypa beteenden vid så gott som alla besök.''


Om DU vill hjälpa till och få politikerna att agera, få ett stopp på det groteska lidandet och få dessa hemska pälsfarmer nedstängda, gå in HÄR och skicka in ditt namn.

2010-08-12 @ 21:42:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Handlat



Handlade lite idag. Ett linne från Monki med fin rygg, ett armband från Indiska, en ring från Glitter och några till ringar från H&M.

2010-08-12 @ 19:02:11 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu åker jag iväg då. Kameran följer med!

2010-08-11 @ 11:43:12 Permalink Hästar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröööött

Min klocka ringde nyss. Ska vara klar klockan 12 för då kommer Lotta med hennes syster och hämtar mig. Ska till hennes mosters stall där vi ska rida en utav hennes islandshästar!

Ska strax gå ner och göre lite gröt. Käkar de varje morgon nu, det är så jävla gott!  Men jaja, hörs senare.


2010-08-11 @ 10:04:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vattenvattenvatten

Har precis lagt mig i sängen och ska sätta på en film. Nyduschad och härlig. Brevid står en kanna med vatten och en skål med vattenmelon + en.. vad heter dom frukterna igen? Alltså kolla på bilden nedan. Yeye, vi hörs nog imorgon. Godnattkatthatt

2010-08-10 @ 23:53:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fotat

Har precis fotat Emma lite grann, blev några bra! Men nu fick jag fett brottoom, ska till stallet, puss!

2010-08-10 @ 17:57:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kan du komma hem nu? Älskar dig.

2010-08-10 @ 12:28:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Run

Dålig uppdatering, är ledsen för det. Har inte haft lust bara. Ska ut och springa strax!

Var och såg Inception med Nathalie här om dagen, FYFAN va bra säger jag bara! Den var verkligen värd pengarna så att säga hehe. Såg Karate Kid igår också, den var också bra! Ska sätta några filmer på nedladdning nu tänkte jag hehe.. Aja vi hörs sen! Bild från spanien



2010-08-10 @ 12:21:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter i MIN säng med Palle sovandes bredvid

Kom hem igår. Och idag har vi lille palle här. En litenliten valp som är min morbrors.  En liten toypudel valp rättaresagt. Så sjukt gullig så det är inte sant, vill bara keka up honnom. HEHE nej men kollar några avsnitt av One tree hill och bara lever livet. Igår åt jag inget godis!!!!!!!!!! SÅ JÄVLA DUKTIG. Ska sluta nu faktist. På riktigt. OCh sen blir det en joggingtur lite senare. Aja aka titta vidare nu, pusss
2010-08-06 @ 13:07:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0