div id="wrapper">

ALIVE

Hej jag lever. Snackar med min älskade i telefon. Hon är så söt den tjajen. Imorgon ska jag jobba! HAHA åh ska bli fett kul, första gången någonsin! Guuud det ska verkligen bli kul. På bagarstugan! Fan vad mysigt! Men aja idag efter skolan drog vi någta stycken hem till Mini från klassen och var där ett tag. Säger bara w-o-w vilket hus hon bor i. Helt insane. Sjukt fint. Jajajaja ska käka mina vindruvor nu, kisssss

2010-09-24 @ 22:51:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


GAGA OHLALA

Okej hej. Tvättade håret och nu ser det fan ut som en jävla hockeyfrilla.. HAH nej men mammsen får hjälpa mig att platta imorgon. Gal1. Såg nyss på the mentalist och nu skall jag fan sova. Kottendagen blev inställd idag pga vädret så vi har den imorgon istället. Klart man ska vara pigg juu.. Puss

2010-09-21 @ 22:01:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


klippt mig.

Före/Efter


Jag är nöjd. Håret är så underbart friskt nu. Vad tycker ni?

2010-09-21 @ 16:38:57 Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()


?

Vettesjutton hur, men har ca 40 minuter över denna morgon? Varför i hela fridens namn gick jag upp vid denna tid? Jaaja men de är ju faktist skönt för nu kanske jag kan leta upp min iPod sladd som försvunnit i mitt städade rum. Okej måste kanske städa idag om jag hinner. Ooh juste..... har bara en sak att säga idag också. Hejdå håret. Alltså kommer fan grina när frissan klipper av det men jag vill göra det så fuckit lizzooom. det kommer vara till nyckelbenen ungefär. Om jag vågar..? Det är inte så säkert faktist. Sen ska jag nog tona det mörkare också. TONA inte färga för mitt hår är redan typ färgskadat så det räcker. Men det är snyggt att ha kort mörkt hår I think.

Alltså.. Vi ska vara på rudan och i skogen hela dagen och såklar SPÖREGNAR det. kommer bli helt wet och jag hatarrreee.. Vi har något som heter Kottendagen idag och då ska vi vara i typ grupper med ettor och tvåor också. Vet inte alls vad vi ska göra, några tror att dem kommer att nolla oss men de tror inte jag för då hade de väl redan gjort det för länge se alltså. Aja vi får se vi får se. Men ska hitta på något annat nu, PoK

2010-09-21 @ 07:49:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


your lips, i could kiss them all day if you let me

Hej. Sitter här new duschad och lyssnar på musik. Eller bara en låt faktist. Den är helt bäst just nu fast den är typ gammal men ändå lixom.  Dagen har gått snabbt som attan för tiden bara rinner ur händerna på mig. BOKSTAVLIGEN. Men inte mig emot jag gillar det a little bit jag tycker om när tiden går och jag älskar att vara liiite stressad. Får liksom mer gjort då för har jag gått om tid segar jag typ. Men jaja tiden gick snabbt idag iallafall och rätt som det var hade vi slutat och jag var på gymmet. Mamma tvingade mig att köra jättehårt idag och jag känner REDAN träningsverken komma.

Jag och mamma har gjort en överenskommelse. Om jag inte käkar godis kommer jag få riktig thaimassage i en timme. Men OM jag äter under denna månad måste jag massera mamma ett helt...FBI AVSNITT.. Faen måste klara detta alltså.

Men ajaaa, skall se klart en movie nu och så hörs vi imorgon. :))))) juste låten heter Just the way you are - Bruno Mars


©

2010-09-20 @ 19:57:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mini me

Ligger på sängen. Är kissnödig faktist och lite hungrig. Var med pappa och hämtade mamma på flygplatsen, sen när vi kom hem checkade jag in some OLD pic's. Galet gamla sen jag var sisådär 6-7 år. Kan väl vara snäll och lägga in två.



1. jag och mamma och filip. 2. jag och helena och ett glas juice, en stol, en främmande man, ett bord, ett stort urval av snacks, en till främmande man med vit keps och ett parasoll
2010-09-19 @ 22:16:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst



©Bilderna tillhör mig
2010-09-19 @ 13:57:26 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ehe

Okej,blev hur taggish som helst på att skriva barasådär. Så. Kommer nog inte lämna bloggen. Men åh detta kommer bli en dålig blogg har jag en känsla av då jag ej kommer att ha tid för mycket uppdatering. Ett inlägg om dagen, kanske två. Flera på helgerna antagligen. Men ajaa ni är inte tvingade att läsa ju soetnowsar.

Alltså jag vaknade nu. Fast var i stallet ett snabbis vid halv åtta och släppte ut hästarna, sen raka vägen hem och somnade om skönt nog. Men nu är det tid för.. Brunch? Japp! Hungrig som satan eftersom att jag inte åt middag igår. Medans Filip och pappa käkade pizza. Jag är inte hungrig sa jag när pappa ringde och frågade vad vi ville ha från Oden (pizzerian♥). Ångrade jag mig sen? Ja. Hela huset luktade ju för fan pizza.


H-e-j-!
2010-09-19 @ 11:56:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

Hinner inte blogga nu för tiden. Mycket läxor och annat som kommer före. Men nån dag kanske jag börjar igen. När jag fått lite ordning på mig själv och allt annat. Så vi hörs nog. Tack

2010-09-18 @ 19:39:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


?


• Åh. Nu upptäckte jag att jag stavat fel på "Mikela"
satan

//Danijela
2010-09-18 @ 14:15:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


gästbloggning av dani

hej
















hejdå
2010-09-11 @ 20:49:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Firande

Ikväll kommer mesta av släkten hit + Carro m. family på lite födelsedagsfika. Fast jag fyllde år i måndags hehe. Och igår vare Hoffmaestro på grönan och I really wanted to go men orkade inte/kunde inte. Är så sjukt trött idag också så jag ska strax dricka en Burn för det kanske piggar upp mig lite iallafall.
2010-09-11 @ 16:51:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frågan



SVAR: Köpte dem inne på Ji-sko(eller vad det heter..?).

2010-09-08 @ 19:18:29 Permalink Listor och Svar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

Nu skall jag sova. Eller kanske se lite på nån film eller så. Men hursom så hörs vi imorgon!

2010-09-07 @ 22:11:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Wildflower


 Mina nya älsklingar, 500 spänn från Wildflower

2010-09-07 @ 21:45:37 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ska börja bloggisha bättre, lovar

Meeeen jag har inte haft rätta inspirationen....... HAHA nej men har inte orkat baraa. Fyllde 16 barre igår, fick pengar och parfym och tofflor och sånt av mamma och pappa och filip. Släkten kommer på lördag. Köpte ett par boots idag och OMG älskar dem, ska LÄTT ha dem imorgon haha typiskt mig att alltid använda allt direkt. Men why wait?

Hade skolfoto idag!! UH asså hatar det verkligen, man blir fan aldrig bra alltså. Log ett SÅ FINT leende asså. Stod i mittenmitten. YAYA nu ska jag fota bootsen åt er, loveyah foevahhhh



Typ såhär log jag


2010-09-07 @ 21:22:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här får ni



PH: Danijela Andric
2010-09-05 @ 22:16:12 Permalink Bilder Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sitter hemma hos Danijela

Är hos henne, ska med henne till stallet för hon ska tävla. Ska fota henne och så vidare hehehe.. Igår var hon med mig i stallet och som valigt fick vi ryck. Tog med klackarna sen blev det fotografering haha.Skitmobbade ute på åkern haha men whatever. Sen lekte vi lite med kameran också, tog lite drivbilder. Ni får se när jag kommer hem.

Ska nu iallafall sart platta hennes hår och mitt eget. Vi hörs sen hemma.



Jag dani pappa, thaind 08
2010-09-05 @ 12:00:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bilder

Oj var veckorna går snabbt nu för tiden. Igår åt jag en frödinge kladdkaka till lunch. Så att ni vet. Och en Vanilla coke. Dom är ju förfan undebara. Men jaa, har inte hänt så mycket alls denna vecka. Igår va jag, Jessica, Fredric och Simon från klasse nkvar i typ 1 och en halv timme efter skolan. Galet. Vi spelade biljard om matkuponger. Vet inte riktigt vilka som vann, jag och Jessica eller dom. Blandade åsikter. Men jaja, här kommer lite bilder från veckan. Var och fikade med Dani en dag och sen är det lite bilder från när vi satt i sofforna och käkade lunch. Tror Jessica tog dem haha..





Asdåliga bilder för min mobilkamera är fuckedup

2010-09-04 @ 12:24:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tröttis

Ganska trött idag igen. Vi käkade på kinan igen också, flera stycken gick dit. Gottgott. Vi hade idrott också idag, de va helt okej, vi körde lekar typ. Vi va två olika lag och så körde vi fotbollsbrännboll och lite stafetter typ. Vårat lag vann tror jag.

Måste säga att jag trivs verkligen i klassen och i skolan. Klassen blir bara bättre och bättre liksom så tror det kommer att bli riktigt bra. Iallafall så efter skolan åkte jag bara hem, såg på lite True Blood och sen käkade jag, sen låg jag på soffan ett tag. Efter det satte jag och mamma på The Runaways och såg den. Den va bra faktist.

Nu ska jag väl sova snart tror jag. Är trött somsakt.


©Mikaela Andric

2010-09-01 @ 21:51:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0