div id="wrapper">

Söndag

Goddag! Igårkväll kom ett gäng kompizar till mig och vi såg på en skräckis och snackade lite skit. Filmen vi såg hette The Texas Chainsaw Massacre och var faktiskt ganska läskig. Hoppade till ett antal gånger må jag säga. En efter en så åkte alla hem och sen så var jag ensam. Lite smårädd så kom jag i säng runt halv två(egentligen halv tre men man ställde ju om klockan) och somnade rätt snabbt.

Imorse väckte mamma mig klockan kvart i åtta för att vara exakt och då var det bara att lämna varma sängen och åka mot stallet. Väl där så var det mesta klart med fodringen men istället fick vi som uppgift att lasta in halm i stallet. Närmare 100 balar, nice sådär på morgonkvisten. Åkte iallafall hem sen och jag har seriöst legat på soffan hela dagen lång och nu ska jag strax ner och rida. Efter det väntar en middag hos mormor. Puss!

2011-10-30 @ 13:54:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Filmkväll efter filmkväll

I torsdags var jag som sagt och såg paranormal3, den va läskig men inte SÅ läskig. Eller den var ju läskig liksom under själva filmen men det är inte som att man inte kan sova nu. Efter filmen åkte vi tjejer hem till Jeanette och sussade där, myspys.
Igår vaknade vi runt elva och då åkte vi till Resturang Peking för en lunchbuffé till frukost. Efter det så åkte jag hemåt och på vägenså hoppade Dani på min buss. Vi åkte till centrum och solade lite och så sen åkte vi till mig. Duschade, käkade osv. Vid halv åtta åkte vi och mötte upp Fabian och sen åkte vi tre till torvalla där Simon och Fredric var och såg på nån Hockeymatch. När dem var klara åkte vi till Fabi och hade milmkväll. Såg skräckisar hihi uuh.
Idag så ska jag ta mig till stallet för att rida pållen lite och sen handla lite inför ikväll då det är skräckiskväll hos mig!Myspys, vi hoppar att  festa trots att det känns som att det nästan är ett måste på Halloween och kör på en lugn kväll istället.

Nu ska jag upp och fixa mig i ordning för stallet!


Tja kan man få sommar igen eller

2011-10-29 @ 14:32:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobilblogg

Sitter på tåget påväg mot stan. Ska på bio med ett antal favoriter och herreguud i'm gonna die. Förstår inte varför jag utsätter mig för detta, hatar skräckisar big time. Jaja får i värsta fall blunda filmen igenom, usch. Hörs sen! Ps. Sorry för att jag mobilbloggar, det blir så fult i bloggen!

2011-10-27 @ 19:12:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


-


2011-10-26 @ 18:48:22 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping




Det är rätt mycket reor just nu, iallafall så var det det i Sickla, bara ett tiiipps!
2011-10-26 @ 16:35:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övernattning

Igårkväll efter en helt ledig dag som bestod av lite kinamatsätande och ridning så åkte jag hem till Nettan för en övernattning. Mona var också med och det var supermysigt. Somnade väl runt fyra nån gång efter många timmars deeptalk, promenader, ätande av allt möjligt som vi kom åt, skratt och inspelning av en musikvideo! Vaknade klockan elva och då käkade vi frukost och allt sånt och sen gick jag till busshållsplatsen där jag blev upphämtad av Filip. Vi drog till Sickla och åt Sushi och kikade runt lite, fick med mig några toppar hem. Nu ska jag börja att skriva lite på min rapport om YO veckan, hörs!



2011-10-26 @ 16:34:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattbloggning

Hej sötnosar, Nettan här!
Ligger just nu i min säng med miki brevid mig och nu ska hon sova och det ska jag med straaaaax... vad är grejen med att jag alltid somnar sist av alla jag sover med. Att sova är typ överskattat även om man gått upp 6 på morgonen som jag gjorde imorse!
Hur som helst tänkte bara meddela att jag och mickan har gjort en musikvideo som ligger på facebook, så ni an ju ta en titt på den om ni vill det vill säga :) :)
Nuuu ska jag sova godnatttttt! :D
2011-10-26 @ 03:51:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


ERICSSON

Igår mötte jag som sagt upp Becka i stan och vi käkade lunch och kikade lite i affärer. Skrev även lite frågor till våran intervju som vi skulle göra på Ericsson klockan två. Runt ett tog vi tåget mot märsta och var framme i(/på?) själva Ericsson klockan tjugo över kanske..? och då fick vi ett eget litet rum, som ett grupprum ungefär där vi satt och förberedde oss inför mötet. Mötet tog ca tjugo min bara och efter det så åkte vi hem. 

Runt klockan sex åkte jag och Dani hem till Simon och det var fan den sjukaste resan jag har gjort någonsin, går inte att förklara men det hände en sak som var såå sjuk och SÅ rolig haha. Aja iallafall så spenderade vi resten av kvällen där och jag kom väl hem runt tio. Då såg jag på Harry Pototter, alltså den sista filmen. Ååååh vad bra den var!!







2011-10-25 @ 11:48:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


YO

Tjenare! uppe med tuppen och redo för en YO(yrkesorienterings)-vecka på Ericsson. Ska möta upp rebecka i stan nu på förmiddagen och kka lunch+skriva lite frågo inför vårt första möte som vi har klockan två i kista. Spännande. Drömde värsta drömmen om allt som har med YO att göra inatt, den var sååå konstig. Jag typ kom aldrig fram till stan utan Rebecka fick vänta på mig hela dagen..? Jaja.

I lördags var jag och tjejerna hemma hos Sofia där det var en hel del folk. Det var jättetrevligt bortsett från lite bråk osv, men det är sånt som händer. Kom hem runt två någon gång tror jag och då käkade jag och Danijela en varsinn bulle sen somnade vi. Hela söndagen spenderades i min säng tills klockan fem ungefär så jag åkte till stallet och red och släppte in. Det gick så bra med Zeran, det var länge sen det kändes så bra efter ett ridpass. Det kanske börjar gå framåt ni igen? Hope so.
Nu ska jag måla naglarna sen se lite på tv. Hörs!

(har inga bilder, sorry)
2011-10-24 @ 09:35:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


My girls

Dålig uppdatering men skolan tar över. Ikväll blir det iallafall utgång med alla mina älsklingstjejer, kommer bli grymt! Nu ska jag klä på mig och sminka, fixa och allt. Hörs imorgon eller något, nu kör vi!!

2011-10-22 @ 19:05:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


ARTONDE OKTOBER


2011-10-18 @ 07:59:46 Permalink Kläder/Shopping/Outfits Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

2011-10-17 @ 22:21:07 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varm choklad



Jag och Danijela är hemma hos mig nu, och gjorde nyss varm choklad. Vi hade i mashmallows och allt men det smakade ju vidrigt så vi slängde ur dem igen och nu är chokladen fett god hehehe.. Vi sätter väl kanske på någon film eller något, vi hörs imorgon!

2011-10-17 @ 21:50:53 Permalink Mat/Hälsa Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggar

Alltså detta måste vara första gången jag börjar plugga i god tid inför ett prov. Sitter hos Danijela med henne och Nikola och pluggar. Lyxigt att Nikola kan ALLT jag gör för han har redan gått den här kursen, han är min nya stödlärare lätt! Förstår så himla bra nuu!


2011-10-17 @ 17:54:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Syntest

Hänger inne på synoptik med Dani, hon ska göra nått syntest och jag håller sällskap. Sen åker vi antagligen hem till henne ett tag. Hörssss!

2011-10-17 @ 15:54:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu drar jag till skolan

Ska börja röra mig mot da buss nu så man kanske kan komma i tid för en gångs skull. Ha en bra dag!


2011-10-17 @ 07:57:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Boy you got my heartbeat running away

Hejsan gott folk. Har precis duschat och lite så efter att jag var i stallet och red, vilket inte gick bra alls men what to do, man har såna dagar med.  Klockan är fan redan halv tio så jag ska faktiskt försöka komma i säng snart. Imorgon börjar jag halv nio med filosofi, helt okej. Har inget mer att säga idag, hörs imorgon istället, puss!


snigg man er

2011-10-16 @ 21:34:38 Permalink Hästar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Provar blogg.se's app hehe

Eftersom att jag funtar på att byta tillbaka till blogg.se så tänkte jag prova(pröva??) deras app bara hihijijeheh

2011-10-16 @ 17:51:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0