div id="wrapper">

Mona 18

Igår firade vi mona som fyller arton den 11e!! Hon höll fest hemma hos sig och rätt proppat blev det med ca 50 pers. Men sååå kul kväll, MASSA haff, dans, dryck, vänner, kisspauser i skogen (hahahah rebbo) and so on!

Tyvärr slutade kvällen i lite kaos då nettans iPhone blev stulen. VEM FAN gör nått sånt nu för tiden på någon som dom känners fest? Jävla horungar helt seriöst, fan vad sur jag blir. En liten lista made by mona på en del konstiga saker som hände låter såhär:

''Vår köks ö är helt sne
Nån spydde i min brors rum och torkade upp det med hans kläder
Nån hällde i sprit i min mammas hudkräm
Vinfläckar över hela golvet
... Jag har en blåsa på fingret för nån fimpade mig
Mamma tror nån hade sex i bastun HAHA
Fredric kissa i min soptunna
Nån ställt ut våra sopor(?) så fåglarna attackerade dom
Min mobilladdare är borta?
Nettans mobil stulen...''

Sickt haha men riktigt rolig kväll, tack än en gång Mona!!

2012-01-29 @ 15:05:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


yeah

Hej bloggisen. Åt precis mat och ska nu smälta maten lite innan jag åker och tränar. Idag ska jag köra både armar och mage tänkte jag!

Idag har slutade jag skolan klockan tolv och åt då lite kinamat med Emil, Simon R, Jenn, Rebecka och Dogge. Sen åkte jag, Rebbo och Simon O till farsta, där jag klippte mig och shoppade lite. Två tröjor för att vara exakt, och nu känner jag att jag måste spara lite money eftersom att jag shoppade igår också.

Äntligen fredag imorgon! Börjar åtta med italienska och slutar två med idrott. Härligt. Efter det får jag se vad som händer, men ska träna på kvällen iallafall. Nu ska jag byta om och lite så, städa till i mitt rum också kanske. Sen åker jag, vi hörs sen!

2012-01-26 @ 19:18:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


23 Januari

Hejsan. Ligger i min säng med en skål popcorn och ser på dear John/facebookar/smsar. Ska hoppa in i duschen sen och gå och lägga mig i skaplig tid. Imorgon börjar jag nio vilket är rätt skönt, men ändå rätt tidigt måste jag säga.

Dagen har inte bjudit på nått ovanligt, kul i skolan med kamrater som är ganska sjuka i huvudet, en lunch på donken(okej det händer inte så ofta), lite solning med Danipop och sen hängt hemma hos henne hela kvällen. Tog hem min kamera som legat hos henne sen nyår, har lite bilder på mina fina tjejer!

2012-01-23 @ 21:59:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


22 januari

Hej! Igår spenderade jag dagen tillsammans med danijela. Först var vi på gymmet, kutade på löpbanden som små illrar och sen lite träning för röven. Efter det fick vi skjuts till henne av Vedat och så duschade hon osv, och sen kom han och hämtade oss igen och så åkte vi runt lite sen släppte han av oss hos mig. Då duschade jag lite, vi lagade mat, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Rasmus och hängde hos honom med ett gäng saknade killar och Linn. Kom hem runt två och då åt vi mackor sen gick vi och la oss.

Idag gick vi upp halv tolv, och då käkade vi lite och sådär och sen storstädade jag hela mitt rum. Så nu sitter jag här och är nöjd över mitt rum och ska snart ta tag i lite plugg. efter det blir det middag och sen senare ska jag till gymmet och köra lite mage och rygg. Hörs senare!


2012-01-22 @ 15:20:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0