Benknäckargänget/Minkarna!


Sitter här i vardagsrummet och tittar på Benknäckargänget som går på tv. Vill ha goooodis.. Fan. Aja, imorgon får jag äta!Läste på Kenza's blogg om allt det där med minkfarmarna, samt såg på filmklippet. Och det är hemskt. Verkligen. Så här står det på sveketmotminkarna.se:

''År 2003 gav den statliga pälsdjursutredningen pälsbranschen till 2010 på sig att komma till rätta med djurskyddsproblemen på minkfarmerna. Om brotten mot djurskyddslagen - speciellt förekomsten av stereotypa beteenden - inte hade upphört tills dess föreslog utredningen att näringen skulle läggas ner.

Nu är det 2010 och Djurrättsalliansens undersökning på Sveriges minkfarmer visar att inget har hänt. Vi har sett ungar som tuggar på sina döda kullsyskon, döda djur i burarna och djur med stora öppna sår i huvudet på de flesta farmer. Framför allt har vi sett otaliga djur med stereotypa beteenden vid så gott som alla besök.''


Om DU vill hjälpa till och få politikerna att agera, få ett stopp på det groteska lidandet och få dessa hemska pälsfarmer nedstängda, gå in HÄR och skicka in ditt namn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0